BECKHAM OTVORIO DUŠU U POZNATOJ EMISIJI: / Razočarali ga sinovi, jedina nada sada mu je kćerka Harper

Image
Foto: Screenshot

'Ona obožava nogomet, dečki ga više ne igraju. To tako slama srce'

12.5.2018.
14:54
Screenshot
VOYO logo

Proslavljeni bivši engleski nogometaš David Beckham gostovao je u emisiji Grahama Nortona u petak navečer i otkrio kako mu slama srce činjenica da niti jedan od njegovih sinova ne igraju nogomet, prenosi britanski tabloid Standard.

MODRIĆ POBUDIO MAŠTU, ŠPANJOLCI TVRDE DA GA ŽELI BECKHAM: ‘On je hiper-inteligentan mađioničar čiji talent ne stari’

Becksu je tako jedina nada ostala i kćerka, najmlađa članica obitelji Beckham, Harper koja gaji veliku strast prema sportu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedino je ona (Harper) ostala i igra nogomet svake nedjelje. Ona obožava nogomet, dečki ga više ne igraju. To je, to tako slama srce", kazao je David Beckham i izazvao smijeh voditelja, gostiju i publike u studiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brooklyn, Romeo i Cruz, Beckhamovi sinovi, tijekom svog odrastanja, točnije u jednom periodu odrastanja, sva trojica su igrala nogomet, a Brooklyn je čak bio član i Arsenalove akademije. Međutim, niti jedan od njih sport nije shvatio ozbiljno kao otac i svoje su interese preusmjerili prema nečem drugom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beckham je, nadalje, za svoju kćer Harper istaknuo:

"Stvarno sam uzbuđen kad je gledam kako igra. Ima talenta, kao i što ga imaju i dečki... neki ju je dan jedan dečko srušio, a svi su roditelji pogledali u mene očekujući moju reakciju, što ću napraviti. Zapitao sam se - što da napravim? Da reagiram kao što bi reagirao Unicefov ambasador ili da reagiram kao njezin tata? Rekao sam, zar stvarno!?Na kraju sam samo pustio", rekao je David Beckham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo