BAYERN OTIMA REAL MADRIDU JEDNOG OD NAJVAŽNIJIH IGRAČA: / Bavarci besplatno dovode Zidaneova miljenika. Zvijezda odbila novi ugovor

Image

Zidaneu je on jedan od najvažnijih igrača jer je sposoban odigrati gotovo sve pozicije i uloge koje mu trener namijeni

24.3.2021.
12:24
VOYO logo

Jedan od najvažnijih igrača Real Madrida i svakako jedan od najomiljenijih igrača Zinedinea Zidanea, Španjolac Lucas Vazquez (20), na ljeto gotovo sigurno napušta klub.

Tvrde to španjolski mediji i to oni najugledniji, poput AS-a, a već se zna i gdje bi mogao nastaviti karijeru. Vazquezu je ponuđen novi ugovor i Zidane mu je rekao da ga i dalje treba, ali on ga je odbio je smatra da je zaslužio bolji i unosniji, pa je odlučio pričekati ljeto i istek ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Luka Modric, Lucas Vazquez and Karim Benzema of Real Madrid celebrating the 1-0 during the Champions League match, round of 16, between Real Madrid and Atalanta played at Alfredo Di Stefano Stadium on March 16, 2020 in Madrid, Spain.,Image: 598125161, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Japan, Spain, France and The Netherlands ***, Model Release: no

Po isteku ugovora, AS tvrdi da će se Lucas pridružiti minhenskom Bayernu. Bayern, odnosno njihov sportski direktor Hasan Salihamidžić, je već započeo pregovore sa Španjolcem, a AS piše kako su svi zadovoljni razvojem i da bi se pregovori mogli zaključiti za koji dan.

Inače, Vazquez je ove sezone odigrao 22 utakmica, zabio je dva gola, a Zidaneu je on jedan od najvažnijih igrača jer je sposoban odigrati gotovo sve pozicije i uloge koje mu trener namijeni, od bekovske, veznjaka pa do krila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo