ALARMANTNO STANJE / Austrijska policija na nogama zbog Bad Blue Boysa. Pogledajte kakve mjere predostrožnosti su digli zbog dolaska Dinamovih navijača

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Utakmica je označena kao visokorizična i austrijska policija već je spremna za ogroman broj Dinamovih navijača

5.10.2022.
14:10
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama gostuju u srijedu od 18 i 45 sati u trećem kolu grupne faze Lige prvaka kod RB Salzburga. Dinamo će imati veliku podršku svojih navijača u Austriji, stiže ogroman broj Bad Blue Boysa, a sigurno će se naći i pokoji član naše dijaspore koji će podržavati Modre.

Red Bull Arena je rasprodana i očekuje se oko 29 tisuća gledatelja. Moglo ih je biti i više, ali kapacitet stadiona je smanjen zbog sigurnosih razloga. U sektoru za gostujuće navijače bit će oko 1500 navijača Dinama, ali očekuje se da će ih biti i u ostalim sektorima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Visokorizična utakmica

Utakmica je označena kao visokorizična i austrijska policija već je spremna za ogroman broj Dinamovih navijača. Očekuju da će navijači do stadiona doći u korteu koji će krenuti iz centra grada i već su najavili prometni zastoj zbog toga na putu do Red Bull Arene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavili su i kako će dići helikopter kako bi pratili situaciju iz zraka, te da će na ulicama biti njihovi djelatnici u civilu te su angažirali i jedinicu s psima.

Na samom stadionu nisu označili mogući prisutnost Dinamovih navijača na ostalim sektorima kao problem, no nedavno je na utakmici Austrije i Hrvatske u Ligi nacija baš bilo problema s navijačima koji nisu bili u sektoru predviđenom za hrvatske navijače. Nadamo se da to neće biti slučaj i na ovoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo