ATLETICO MADRID NOVI PRVAK ŠPANJOLSKE: / Luka zabio za jalovu pobjedu Reala u 92. - dramatično zadnje kolo i u La Ligi

Image
Foto: Profimedia

Atletico Madrid novi prvak Španjolske

22.5.2021.
19:57
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Atletico Madrida novi su prvaci Španjolske. Rojiblancosi su u današnjem posljednjem kolu La Lige slavili u Valladolidu s 2:1, dok su Kraljevi pobijedili u Madridu Villareal s 2:1, ali to im je bila jalova pobjeda jer im je trebala uz nju i kiks Atletico Madrida koji se nije dogodio.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

PRIZOR KOJI JE DIRNUO NOGOMETNI SVIJET: Luis Suarez dugo plakao nakon osvajanja naslova

Image

PRIZOR KOJI JE DIRNUO NOGOMETNI SVIJET: Luis Suarez dugo plakao nakon osvajanja naslova

Image

Luis Suarez of Atletico Madrid celebrates after scoring his sides first goal during the La Liga Santander match between Real Valladolid CF and Atletico de Madrid at Estadio Municipal Jose Zorrilla on May 22, 2021 in Valladolid, Spain. Sporting stadiums around Spain remain under strict restrictions due to the Coronavirus Pandemic as Government social distancing laws prohibit fans inside venues resulting in games being played behind closed doors Real Valladolid CF v Atletico de Madrid - La Liga Santander, Spain - 22 May 2021,Image: 612162185, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTED TO EDITORIAL USE, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Barcelona je završila kao treća s 79 bodova, Sevilla 4. sa 74...

Domaćin je poveo golom Plana u 18. minuti, a Atletico je u drugom poluvremenu došao do preokreta. U 57. minuti Correa je pogodio gredu za izjednačenje, a u 67. minuti Urugvajac Luis Suarez donosi potvrdu naslova. Za Atletico je ovo 11. titula prvaka i prva nakon 2014. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šime Vrsaljko i Ivo Grbić svih 90 minuta ostali su na klupi prvaka Atletica.

Image
Foto: Profimedia

Real Madrid je, kao što smo već istaknuli pobijedi Villarreal, ali ono što nismo je golom našeg Luke Modrića u 92. minuti. Goste je u vodstvo doveo Pino u 20. minuti, a Karim Benzema je u 87. minuti izjednačio rezultat. Hrvatski kapetan u posljednjim sekundama donosi pobjedu Realu, nedovoljnu za više od drugog mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo