Arsenal svom kapetanu sprema neviđenu ponudu!

U Arsenalu se spremaju duboko posegnuti u džep kako bi zadržali svog kapetana i najboljeg nogometaša Robina van Persieja u klubu i privolili ga da potpiše produljenje.

15.5.2012.
11:18
VOYO logo

U srijedu je na rasporedu dugoiščekivani sastanak između Van Persieja, menadžera Arsenea Wengera i izvršnog predsjednika Ivana Gazidisa, a tema će biti isključivo Van Persiejevo produljenje ugovora koji mu istječe na ljeto 2013. godine.

Daily Mail saznaje da će Arsenal nizozemskom napadaču i najboljem premierligaškom strijelcu iz ove sezone, koji trenutno zarađuje 70.000 funti tjedno, ponuditi trogodišnje produljenje vrijedno oko 130.000 funti tjedno. Time bi Van Persie prema primanjima nadmašio najboljeg strijelca u povijesti kluba Thierryja Henryja i Cesca Fabregasa, a navodi se da će iz Arsenala Van Persieju odmah na račun u slučaju potpisivanja ugovora isplatiti dodatnu svotu od pet milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se u Arsenalu nadaju da će Van Persiejev odgovor na ponudu saznati uskoro, uoči početka EURA, engleski dnevnik navodi da to možda i neće biti tako. U svojim redovima Van Persieja između ostalih žele Juventus, Manchester City i Barcelona.

Van Persiejev agent Kees Vos već je ranije priznao kontakt s predstavnicima Građana koji njegovom klijentu mogu ponuditi 220.000 funti tjednih primanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što Arsenalu ide u prilog je činjenica da Van Persie pokazuje iskrenu privrženost klubu u koji je stigao 2004. godine iz Feyenoorda, kao i da će Topnici i sljedeće godine igrati (izravno) u Ligi prvaka.

Arsenal se, dakle, sprema zaista duboko posegnuti u klupsku blagajnu ne bi li izbjegao scenarij iz prošloljetnog prijelaznog roka (otišli Nasri, Fabregas, Clichy...). Pitanje je hoće li to biti dovoljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo