PLJUVAO, ŠAMARAO I TUKAO / Nijemci kaznili Chisoru

Image
Foto: PIXSELL

Na nesportsko ponašanje britanskog boksača prvi je reagirao Njemački boksački savez i kaznio ga sa 100.000 dolara.

23.2.2012.
20:00
PIXSELL
VOYO logo

Njemački boksački savez kaznio je sa 100.000 dolara Birtanca Davida Chisoru zbog subotnjeg nesportskog ponašanja uoči i nakon meča protiv Vitalija Klička, kojeg je, uzgred rečeno, izgubio.

Da podsjetimo, Chisora je na službenom vaganju Vitaliju opalio šamar, na što je ovaj pokazao zavidnu razinu sabranosti i nije reagirao na provokaciju.  Potom je njegovu bratu Vladimiru, oči početka samog meča, u  lice pljunuo vodu kojom je ispirao usta. No, ni to nije sve. Nakon meča od 12 rundi, u kojem je Ukrajinac bio bolji na bodove, Chisora se potukao sa svojim sunarodnjakom Davidom Hayeom i to pred kamerama, na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za šamaranje Vitalija Klička Chisoru smo kaznili s 50.000 dolara, za pljuvanje Vladimira Klička s 25.000, baš kao i za sukob s Davidom Hayeom", objasnio je predsjednik njemačkog boksačkog saveza Thomas Pütz.

Očekuje se da će kaznu Chisoru izreći i Svjetsko boksačko vijeće, a Engleski boksački savez nakon subotnjeg incidenta zaprijetio je Chisori doživotni izgon iz boksa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo