ZVIJEZDA OSIJEKA 'UPECALA' PIQUEOVU BIVŠU: / Ova djevojka nogometaša, inače i Miss Universe, po nečemu je doista posebna

Image
Foto: Instagram
14.10.2019.
13:25
Instagram
VOYO logo

Lisa je bivša cura slavnog igrača Barcelone, Gerarda Piquea

Iako se ove sezone baš i nije naigrao u dresu Osijeka, Jerry Mbakogu došao je u krad na Dravi kao velika zvijezda. Do sada je igrao za Carpi, u čijem je dresu zabijao protiv Lazija i Sampdorije, dok je u Serie B u 150 utakmica upisao 42 gola i namjestio još 27. Sve u svemu impresivan životopis ima ovaj 27-godišnji nogometaš Osijeka.

Međutim, zanimljiv mu je i privatni život. Naime, Jerry ljubi bivšu Miss Universe, Velšanku Lisu Lazarus. Lisa je bivša cura slavnog igrača Barcelone, Gerarda Piquea (32) koji je nakon veze s njom oženio sadašnju suprugu Shakiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Multitalentirana

Lisa se okitila prvom titulom za Miss kada je imala tek 16 godina, a najljepšom ženom na Otoku proglašena je 2008. godine. Sudjelovala je i u svjetskom izboru za Miss, a to joj je priskrbilo i filmsku karijeru. Nastupala je u bolivudskim filmovima "Veer" i "Madrasapattinam".

Ipak, nije to jedina karijera ove multitalentirane djevojke. Ona je diplomirala radiologiju i još uz to ima modnu agenciju MA Models.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo