ZDRAVKO MAMIĆ OGLASIO SE POVODOM USKRSA: / Evo što je poručio najpoznatiji hrvatski bjegunac

Image
Foto: STR-2222/PIXSELL

Inače, ovo je jedna od rijetkih objava na Mamićevoj stranici u posljednje vrijeme koja se ne odnosi na obračun s hrvatskim pravosuđem

3.4.2021.
20:47
STR-2222/PIXSELL
VOYO logo

Nekadašnji čelnik zagrebačkog Dinama, a danas pravomoćno osuđeni bjegunac Zdravko Mamić oglasio se putem svog Facebooka uoči Uskrsa. Mamić je, kao i za svaki blagdan, čestitao svima koji ga na Facebooku prate. A prati ga više od 150 tisuća ljudi.

"Jedan umire za sve, na sebe prima ljudske osude, svojom nas modricom iscjeljuje! Nakon tri dana, trijumf ljubavi Kristove. Uskrsno jutro svanulo je. Poruka i pouka Kristova nauka ljudskom umu nedokučiva. Život dati za drugoga. Želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs, ispunjen mirom i radošću. Ljubite jedni druge kao što nas oni ljube - Isus i Marija. Radost nosite jedni drugima svjesni sadašnjeg trenutka koji se nikad ne ponavlja. Jer sutra nitko ne zna sto će biti. Mir vam i svako dobro!", poručio je iz Međugorja Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, ovo je jedna od rijetkih objava na Mamićevoj stranici u posljednje vrijeme koja se ne odnosi na obračun s hrvatskim pravosuđem. Kako on sam tvrdi, zalaže se za reformu našeg pravosuđa tako što otkriva detalje svojih odnosa s brojnim sucima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosad je na Faceooku objavio brojne račune i prepiske, a ozbiljnim optužbama koje je iznio pozabavit će se USKOK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo