SRPSKI TABLOID PANIČARI / Vidin i Vrsaljkov izbor ih zaprepastio: 'Kockasti dostavili popis pjesama za Euro, među njima i ozloglašeni pjevač'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Prije par dana otkrili su koje će pjesme slušati za vrijeme Eura 2020

3.6.2021.
12:36
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Prije par dana Šime Vrsaljko i Domagoj Vida za potrebe službene HNS-ove stranice predstavili su službena playlistu reprezentacije za Euro 2020.

Na popisu se nalaze 'Lijepa li si' od Thompsona, 'Nije u šoldima sve' Mladena Grdovića, dvije pjesme Dina Dvornika (Afrika i Jače manijače), himna Republike Hrvatske, 'Svijet voli pobjednike' od Colonije, 'Moja Domovina' Band Aida, 'Igraj moja Hrvatska' Zaprešić Boysa, 'Rock me' od Rive i 'Inati se Slavonijo' Kiće Slabinca. Također, na njoj je i Ricky Martin (Livin la Vida Loca).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inspirativne riječi

Koju pjesmu slušaš za “nabrijavanje” prije utakmice i zašto?

"Svijet voli pobjednike" od Colonije. Riječi pjesme su inspirativne: "Stisni šake, stisni zube, budi što jesi, pokaži što znaš. Hodaj pravo, ne gubi nadu, imaj vjere, tvoje vrijeme će doć’". Pjesma ima i glavnu motivacijsku poruku: “Svijet voli pobjednike” i “Na tronu može biti samo jedan”, odgovorio je Vida za službeni HNS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koja se pjesma pušta u svlačionici nakon pobjede i zašto?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uživamo slušati i pjevati "Nije u šoldima sve”. S​​jajno smo se zabavljali pjevajući tu pjesmu nakon naših pobjeda na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, sve do finala. Pjevač Mladen Grdović bio je naš gost u hotelu u Moskvi nakon što smo u polufinalu pobijedili Engleze. Bio je fantastičan osjećaj proslaviti tu povijesnu pobjedu pjevajući s Grdovićem", kazao je među ostalim Vrsaljko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reakcija iz susjedstva

A na ovaj popis reagirao je srpski Kurir, koji ga je prozvao provokacijom.

"SKANDAL! HRVATI TRAŽE TOMPSONA! Kockasti dostavili spisak pesama za EURO, među njima i ozloglašeni pevač!", stoji u naslovu njihova teksta u kojem spominju da se na vrhu playliste nalazi "pronacionalistički pjevač Marko Perković Thompson, koji se ističe antisrpskim stavovima, posebno u pjesmi "Bojna Čavoglave", koja veliča protjerivanje Srba iz Hrvatske. On redovno ima nastupe na proslavama vojne akcije Oluja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Luka Modrić na dočeku Vatrenih iz Rusije

Napominju kako su se uz ovu pjesmu Vatreni "već veselili, i to na Mundijalu u Rusiji. Thompson je pjevao nogometašima Hrvatske i na dočeku poslije Svjetskog prvenstva, kada su bili viceprvaci".

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo