TRENUTAK STRAHA U SLAVONIJI: / Vratar ostao nepomično ležati nakon teškog sudara, brzom reakcijom spašen mu život

Image
Foto: Facebook: NK Čepin Seniori

Užasne scene viđene su u Antinu u dvoboju domaće Mladosti i Čepina.

5.3.2017.
13:28
Facebook: NK Čepin Seniori
VOYO logo

Naime, na samom početku susreta Međužupanijske lige, već u 6. minuti mladi vratar Mladosti Josip Raguž nastradao je u nesretno nespretnom sudaru sa suigračem i ostao nepomično ležati na terenu.

Slavonski sportski portal Sportalo.hr javlja i kako je viđena sjajna reakcija i domaćih i gostujućih igrača koji su nesretnom Ragužu odmah priskočili u pomoć, a već nakon 15-ak sekundi na mjestu događaja bio je i fizioterapeut gostiju iz Čepina Vinko Božić koji je stručno preuzeo brigu o Josipu, kako kažu svjedoci doslovno mu je spasio život. No, skromni Vinko ne želi da se tako gleda na njegovu intervenciju i njen krajnji rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HEROJ VRSALJKO BRZOM REAKCIJOM SPASIO SUIGRAČU TORRESU ŽIVOT: ‘Njegova intervencija bila je savršena’

"Ne bih ja to baš tako rekao, nije to bilo baš tako strašno kako se u prvi mah činilo. Igrači obje momčadi su odmah priskočili, automatski su krenuli vaditi jezik Josipu iako je u medicini malo drugačija praksa. Josip je ostao bez svijesti nekoliko trenutaka, nakon što se osvjestio nije bio pribran, odgovarao je na pitanja, ali smo svakako morali pozvati hitnu pomoć koja je nakon 20ak minuta stigla iz Vinkovaca i odvezla ga na daljnju obradu. Kada se obave sve pretrage znat ćemo više detalja, ne bih htio ništa nagađati. U svakom slučaju u svoje osobno i ime NK Čepina Josipu želimo što brži oporavak i povratak na teren,", rekao je junak dana, Vinko Božić za Sportalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju Božić je pravovremenom reakcijom vratio svijest vrataru, a nakon 20-ak minuta stigla je Hitna pomoć i odvela nesretnog igrača u bolnicu. Ova situacija podsjetila je na zastrašujuće scene koje su bile viđene u La Coruni na Riazoru, gdje je Fernando Torres dobio jaki udarac u kontaktu s Bergantiñosom, nakon čega je pao na glavu i ostao u nesvjesti. Život su mu na licu mjesta spašavali suigrači Vrsaljko i Gabi.

Image
ZASTRAŠUJUĆ PRIZOR U LA CORUNI: /

Torresa oživljavali nakon strašnog pada na glavu! Hitno prevezen u bolnicu

Image
ZASTRAŠUJUĆ PRIZOR U LA CORUNI: /

Torresa oživljavali nakon strašnog pada na glavu! Hitno prevezen u bolnicu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo