PRITUŽBE ZBOG LEBRONA: / "Ne želim da moja djeca gledaju muške genitalije"

Image
Foto: AFP

Federalni odbor za komunikacije (FCC) ozbiljan je organ koji se bavi nadziranjem rada medija u SAD-u i rješava žalbe na objavljeni sadržaj.

27.7.2015.
13:51
AFP
VOYO logo

Bilo je tako i nakon četvrte utakmice finala NBA lige između Clevelanda i Golden Statea. Uoči početka dvoboja kamera ABC-a je fokusirala najboljeg košarkaša svijeta LeBrona Jamesa koji je popravljao hlačice. No, u jednom je trenutku neoprezno povukao i podhlače i nakratko izložio genitalije milijunskom auditoriju.

Upropastio mu spoj

Izazvalo je to salve reakcija na društvenim mrežama, ali kako je otkrio portal TMZ, ni u FCC-u nisu bili pošteđeni pritužbi. Uglavnom se radilo o komičnim žalbama, a TMZ donosi tri najduhovitije:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"LeBron James je pokazao penis na nacionalnoj televiziji i u potpunosti mi uništio spoj. Zakasnili smo na laser tag (igra slična paintballu, op. a.) zato što sam morao prevrtjeti snimku nekoliko puta kako bih se uvjerio da sam stvarno to vidio. LeBron je to očito napravio namjerno, a uopće nije dobar poput Michaela Jordana."

"Veći od LeBrona"

"Šokiran sam i zaprepašten! Ne želim da moja djeca gledaju muške genitalije na televiziji. Nemam ništa protiv ženskih spolnih organa, ali molim vas, ne prikazujte više penise."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kamera je izbliza pokazala LeBronov alat. Takvo bih što očekivao od Igara prijestolja, ali ne od ABC-a. No, sada barem znam da sam veći od najveće zvijezde u NBA ligi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz FCC-a nisu htjeli potvrditi jesu li pokrenuli istragu zbog genitalija slavnog košarkaša u televizijskom prijenosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo