premierligaš nudi 10 milijuna / Na Kantridu 'sletjela' prva službena ponuda za Kramarića

Image
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL

Sjajne igre Andreja Kramarića nigdje nisu prošle nezapaženo, pa se tako posljednjih tjedana pisalo o zainteresiranosti talijanskih velikana Intera, Milana i Juventusa, no na Rijekin stol 'sletjela' je i prva službena ponuda, ali engleskog premijerligaša.

5.12.2014.
8:49
Nel Pavletić/PIXSELL
VOYO logo

Sjajne igre mladog Rijekinog napadača Andreja Kramarića, kako u dresu Rijeke, tako i u onom kockastom, nigdje nisu prošle nezapaženo.

Posljednjih se tjedana naveliko pisalo o zainteresiranosti talijanskih velikana za Kramarićeve usluge, a u prvom su redu bili Juventus, Inter i Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kako piše Goal, na Rijekin je stol stigla i prva službena ponuda. Radi se o engleskom premijerligašu i zadnjoj momčadi ljestvice, Leicester Cityju, čiji se sportski direktor Terry Robinskon u četvrtak sastao sa sportskim direktorom Rijeke Srećkom Jurišićem i za 23-godišnjeg napadača ponudio 10 milijuna eura, no Rijeka ne želi žuriti s odlukom pa je ishod ove situacije još uvijek nepoznat.

Leicester Cityju ove sezone kronično nedostaje ubojitost u napadu, ove su sezone u 14 dvoboja postigli samo 14 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo