NASILJE NA TRIBINAMA / Maskirani huligani izazvali kaos

Image
Foto: blick.ch/foto-net

Val huliganizma stigao je i do Švicarske, koja je dosad bila pošteđena većih nereda. Gradski derbi Grasshoppersa i Züricha prekinut je zbog divljanja šačice maskiranih osoba koje su izazvale kaos na terenu i tribinama.

3.10.2011.
11:13
blick.ch/foto-net
VOYO logo

Ogromna većina gledatelja na stadionu u nevjerici je promatrala u što se pretvorila završnica gradskog derbija između Grasshoppersa i FC Züricha u trenutku kada su 'Skakavci' vodili 2:1.

Obučena u crne majice, sa šiltericama i šalovima preko lica, šačica maskiranih huligana preskočila je ogradu i reklame te provalila na tartan stazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom su počeli bacati baklje i petarde prema tribini na kojoj su bili smješteni navijači Grasshoppersa, što je izazvalo paniku i potpuni kaos.

Kamere su snimile i pojedinačne tučnjave u kojima su sudjelovali ti isti maskirani huligani. Sudac je bio prisiljen prekinuti utakmicu, a na scenu su tada stupili specijalci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema nekim informacijama, maskirani navijači su bili Grasshoppersovi, no švicarska javnost ne vjeruje da je to bio sukob unutar iste navijače skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo