[VIDEO] NAKON 30 GODINA NA KLUPU VUKOVA SJEO SRPSKI TRENER: / Evo kakvu Cibonu bi trebali gledati pod njim

Image

Uprava Cibone predstavila je 36-godišnjeg Vladimira Jovanovića

2.2.2021.
20:32
VOYO logo

Nakon 30 godina i Dragana Šakote na klupu Cibone sjeo je novi srpski trener. Uprava kluba predstavila je 36-godišnjeg VladimiraJovanovića, koji slovi za jednog od najtalentiranijih mladih trenera na ovim područjima, a poznat je po razvoju mladih igrača. Jovanović u Cibonu stiže preko FMP-a, gdje je od ljeta 2017. bio glavni trener, ali će i dalje obavljati funkciju pomoćnika izborniku Srbije Igoru Kokoškovu.

Jovanović potpisao na dvije i pol godine

Ugovor je potpisao na dvije i pol godine, a kakvu bi Cibonu trebali gledati pogledajte u prilogu RTL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za spomenuti kako je upravo Net.hr prvi doznao pozadinu smjene Ivana Velića. U ponedjeljak smo otkrili kako je, inače sjajni trener Ivan Velić, dobio otkaz u nedjelju navečer, između ostalog i zbog kroničnog manjka komunikacije s igračima, odnosno manjka energije koja je potrebna za ulogu nekog koji od skupa mladih talenata radi momčad za budućnost, odnosno potrebnu kako bi se od Prkačina, Drežnjaka, Nakića i ostalih stvorili dobri igrači, gledajući na talent koji neosporno imaju, ali ne pokazuju u tolikoj mjeri. Mladim igračima posebno je potrebna komunikacija u takvim situacijama.

Velićevi neki od poteza nisu se svidjeli čelnicima Cibone

Uz to, bili su tu i neki potezi koji se nisu svidjeli čelnicima kluba. Momčadi je, stoga, bio potreban neki šok, a u Ciboni su zaključili kako je zahvaliti se na suradnji Veliću jednostavno jedina nužna i realna opcija, koliko god im bilo žao zbog toga. Jako je bitno kako izgledaju mladi igrači i u tom smjeru u klubu rade i te dvije stvari su očito nadvladale Velićevo dosad učinjeno u Ciboni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doznajemo i kako je Velić imao malo nešto komunikacije s kapetanom Rokom Prkačinom, ali samo što su u klubu dosta to isforsirali, dok s Nakićem navodno praktički nije progovorio od kad je došao u klub. Dečima treba učitelj, ne samo trener, a Velić to nažalost nije bio. Više o tome čitajte - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo