VIDEO: / Legenda sa suzama u očima ispisala povijest

Američki gradić Springfield, poznat po animiranoj obitelji Simpson, na jedan je dan postao poprište svjetske sportske javnosti zbog legendarnog košarkaša Chicago Bulla, Dennisa Rodmana.

13.8.2011.
13:36
VOYO logo

Rodman je u spomenutom gradiću postao član 'Kuće slavnih'. Kontroverzni košarkaš, ovoga puta suzdržao se od bilo kakvih incidenata, čak je i raznježio sve prisutne izjavivši sa suzama u očima:

"Nisam igrao košarku zbog novca, niti kako bih postao slavan. Ovo što vidite ovdje je više iluzija da volim biti individualac koji je pun šarenila", rekao je veliki Dennis, koji je u dresovima Detroita i Chicaga osvojio čak pet NBA naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz njega, u 'Kuću slavnih' su primljeni i peterostruki All-Star košarkaš Chris Mullin, pa jedan od najvećih europskih košarkaša svih vremena Arvydas Sabonis, zatim još dvojica velikih igrača, Artis Gilmore i Tom Sanders.

Svoje mjesto u povijesti NBA-a izborio je i trener koji je izmislio 'trokut-napad', Tex Winter, sveučilišni treneri Herb Magee i Tara VanDerveer, igračica WNBA lige Teresa Edwards te Reece 'Goose' Tatum iz Harlem Globetrottersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108100765006 arti-201108090721006 arti-201108090754006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo