SPREMA SE SPEKTAKL: / Crvena zvezda stiže u Zagreb!

Image

Košarkaši Crvene zvezde posljednji su, 16. sudionik TOP-a 16 Eurolige ove sezone, oni su u izravnom dvoboju za prolazak u susretu posljednjeg 10.

18.12.2015.
22:12
VOYO logo

U posljednjih 10 minuta srpski je prvak pogodio pet trica kojima je brzinski nadoknadio zaostatak, a potom je njemački sastav u završnici bio prisiljen nerezonskim šutovima nadoknađivati zaostatak u čemu nije uspio. Quincy Miller sa 21 košem i 10 skokova, te Maik Zirbes sa 17 ubačaja i 9 skokova predvodili su Crvenu zvezdu, ali u junaka se pretvorio 20-godišnji Marko Gudurić koji je 9 od svojih 16 poena postigao u posljednjih 10 minuta.

Crvena zvezda je s omjerom pobjeda i poraza 5-5 zauzela treće mjesto u skupini A, iza Himkija, a ispred Reala iz Madrida, koji su ostvarili jednak omjer, dok je Bayern sa 4-6 završio kao peti. Na vrhu skupine je sa 8-2 Fenerbahce, dok je Strasbourg sa 3-7 ostao posljednji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crvena zvezda ujedno će biti jedan od sedam suparnika hrvatskog prvaka Cedevite u skupini E TOP-a 16 Eurolige, a njima se pridružio i ruski sastav Lokomotiv Kuban iz Krasnodara koji je u izravnom dvoboju za prvo mjesto u skupini C na svom terenu svladao Barcelonu sa 78-74. Uz Cedevitu, Crvenu zvezdu i Lokomotiv Kuban za sada je poznato kako će u skupini E igrati i Fenerbahce, Panathinaikos i Darussafaka, a posljednja dva sudionika bit će poznata nakon što završe utakmice Olympiakos - Anadolu Efes i Unicaja - CSKA Moskva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo