ŠARIĆ ODLIČAN U NOVOJ POBJEDI SIXERSA: / Nezaustavljiva Philadelphia juri prema doigravanju, Davis nastavio dominaciju

Image
Foto: AFP

Dario Šarić odigrao je novu sjajnu utakmicu u slavlju svoje momčadi

7.3.2018.
8:28
AFP
VOYO logo

Philadelphia 76ersi svladali su na gostovanju Charlotte Hornetse 128:114. Raspoloženi gosti prelomili su susret već u drugoj četvrtini kada su preuzeli vodstvo koje nisu ispuštali do kraja utakmice. Održavali su dvoznamenkastu prednost, a najviše su imali +18 u utakmici.

Šuterski sjajno raspoloženi

ZVIJEZDA CAVSA JAVNO PROGOVORILA O BOLESTI, STIPE MIOČIĆ JE STAO UZ NJEGA: ‘Cijeli svijet je tvoj!’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sixersi su pogodili čak 16 trica iz 33 pokušaja, a šuterski ih je predvodio Robert Covington s 22 poena. Uz njega još su šestorica iz redova pobjednika imali dvoznamenkasti učinak, a prvi izaCovingtona bio hrvatski reprezentativac. Dario Šarić na parketu je bio 28 minuta i za to vrijeme je zabio 19 poena (7/11 iz igre) uz pet skokova i tri asistencije. Joel Embiid je dodao 18, a novu sjajnu raznovrsnu utakmicu odigrao je rookie Ben Simmons sa 16 koševa, 13 asistencija i osam skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve bliže osiguravanju doigravanja

Hornetse je predvodio centar Dwight Howard s 30 poena i šest skokova. Podbacio je najbolji igrač momčadi Kemba Walker. All-star razigravač zaustavio se na pet poena i sedam asistencija uz loš šut iz igre (1/9).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Philadelphia je ovom slavljem stigla do 35 pobjede u sezoni (28 poraza) i trenutačno se nalazi na šestom mjestu Istočne konferencije. Osmi Miami, koji se nalazi na posljednjem mjestu koje vodi u doigravanje, ima omjer 34-31. Detroit je deveti s 29-35.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fenomenalni Anthony Davis

Od ostalih susreta izdvaja se pobjeda Houstona protiv Oklahoma Cityja na gostovanju 122:112. Chris Paul je ubacio 25 poena, a James Harden je dodao 23 i 11 asistencija. Čudesni Anthony Davis nastavio je svoj niz i u pobjedi svoj Pelicansa protiv LA Clippersa 121:116 stigao do učinka od 41 koševa i 13 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo