VELIKI INCIDENT / Pogledajte kako je srpski centar poludio jer su ga navijači Zadra provocirali sa povicima: 'Svinjo debela'

Image
Foto: Arena sport / Screenshot

Najbolji igrač protivničke ekipe bio je meta Zadrovih navijača

28.1.2023.
8:58
Arena sport / Screenshot
VOYO logo

Košarkaši Zadra u susretu su 17. kola regionalne ABA lige kao domaćini svladali Borac iz Čačka sa 85-75 (26-16, 25-14, 12-24, 22-21).

Trica Darija Drežnjaka za 74-65 četiri i pol minute prije kraja omogućila je Zadru mirniju završnicu. Luka Božić sa 22 i Dario Drežnjak sa 19 koševa predvodili su Zadar, dok je Đorđe Gagić sa 20 ubačaja bio najefikasniji kod Borca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je najbolji igrač protivničke ekipe bio meta Zadrovih navijača, a to sve zbog neki starih računa kada je igrao u dresu Partizana. Gagić je srpski košarkaš rođen u Benkovcu.

Srednji prst i povici

Tornado mu se derao u zadnjim minutama: 'Svinjo debela', a korpulentni centar im je uzvratio pokazivanjem srednjeg prsta prilikom izlaska s terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Htio se Gagić obračunati i sa sucima, ali suigrači su ga spriječili u tim namjerama. Kasnije je htio riješiti stvari s publikom, ali je u pratnji otišao s terena. Pogledajte incident ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadrani su odlično odigrali prvo poluvrijeme i do odmora ostvarili 21 poen prednosti, no u nastavku je domaće stao šut, pa su gosti iz Čačka već pred kraj treće četvrtine stigli na samo sedam razlike (61-54), a početkom četvrte četvrtine i na samo četiri poena zaostatka (63-59).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo