BOGDANOVIĆEVI NETSI U NEZAUSTAVLJIVOM PADU: / Samo najveći navijači Brooklyna pamte njihovu posljednju pobjedu

Image
Foto: Screenshot
6.2.2017.
9:14
Screenshot
VOYO logo

Njegovi su Brooklyn Netsi upisali očekivan poraz od Toronto Raptorsa pa su i dalje jedina momčad NBA lige koja je na jednoznamenkastom broju pobjeda (omjer 9-42). Susret je završio rezultatom 103-95 za goste u čijim je redovima deveti triple-double karijere i prvi ovosezonski upisao Kyle Lowry (15 poena, po jedanaest skokova i asistencija) nadoknadivši tako izostanak najboljeg strijelca momčad DeMara DeRozana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sastavu Netsa, kojima je ovo bio deveti uzastopni poraz i dvanaesti uzastopni domaći, što znači da u 2017. nisu slavili pred svojim navijačima, Bogdanović je sakupio 27 minuta na parketu. Ubacio je 13 poena (4-11 iz igre), uz tri skoka, dvije asistencije i pet izgubljenih lopti.

Los Angeles Clippersi stigli su u Bostonov TD Garden, a među njima po vjerojatno posljednji put u karijeri i Paul Pierce, legenda Celticsa. U skromnoj minutaži i u susretu koji je već imao riješeno pitanje pobjednika, Pierce je ubacio tricu oprostivši se od publike koja je skandirala njegove ime ne zaboravljajući igrača koji je od 1998. do 2013. nosio njihov dres i 2008. donio NBA naslov u grad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do sedme uzastopne pobjede Boston su vodili Isaiah Thomas (28 poena, osam asistencija) i Al Horford (13 koševa, 15 skokova). Jamal Crawford i Blake Griffin (osam skokova) ubacili su po 28 poena za poraženi sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova sjajna partija Russella Westbrooka dovela je Oklahoma City Thunder do pobjede protiv Portland Trail Blazersa, a bilo je 105-99. Svestrani šuter je ogled ovaj put završio daleko od triple-double učinka, a upravo mu je to ovosezonski prosjek, no jest s 42 poena i osam asistencija. Damian Lillard je s 29 koševa i sedam skokova statistički iskočio iz redova poraženog sastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, rezultati:

Brooklyn Nets - Toronto Raptors 95-103

Boston Celtics - LA Clippers 107-102

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oklahoma City Thunder - Portland Trail Blazers 105-99

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo