Vrlo dobar nastup / Bogdanović čak 33 minute na parketu: u drugoj utakmici za Wizardse do dvoznamenkastog broja poena

Image
Foto: AP Images

Nedjelja je u NBA ligi donijela nastupe Bojana Bogdanovića i Ivice Zupca, a uspješniji je bio Bogdanović

27.2.2017.
8:59
AP Images
VOYO logo

Obojica su upisali poraz, a stariji hrvatski reprezentativac odigrao je svoju najbolju utakmicu u dresu Wizardsa, izvještava Sportnet.hr.

Tek druga utakmica Bojana Bogdanovića u dresu Wizardsa i odmah dobar nastup. Njegova momčad ipak nije uspjela doći do pobjede, uspješniji su bili Jazzeri koji su slavili sa 102:92, ali hrvatski reprezentativac odigrao je vrlo dobru utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su najvećim dijelom dvoboja bili u uvjerljivoj prednosti, vodili su i s 24 poena viška da bi se Washington uspio vratiti i smanjiti na samo minus šest ubačajem upravo Bogdanovića s linije slobodnih bacanja dvije minute prije kraja. Jazzeri su odmah odgovorili tricom Gordona Haywarda, John Wall griješi u napadu i Hayward novim ubačajem vraća Utah na dvoznamenkastu prednost te zaključuje priču.

"Bojan se jako trudio. Kada tako igrate, ostat ćete na parketu puno duže nego oni igrači koji nisu u takvom izdanju", pohvalio je Bogdanovića nakon susreta trener Scott Brooks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bojan je susret završio s 33 minute provedene na parketu i ubačenih 15 poena (2/4 za dva, 3/6 za dva). John Wall bio je na 23 poena, 11 asistencija, ali i devet izgubljenih lopti dok je Bradley Beal dodao 22 poena. Kod Jazzera Hayward je ubacio 30 poena uz devet skokova dok je George Hill dodao 21 poen uz šest asistencija. Veliki posao napravio je i Rudy Gobert s 15 poena i 20 skokova.

Ivica Zubac s Los Angeles Lakersima nije imao šanse protiv San Antonio Spursa. Popovicheva momčad odigrala je odličnu utakmicu i potpuno je izdominirala protiv kvalitetom skromnijeg protivnika. Završilo je 119:98 čime su Spursi nastavili seriju pobjeda, a Lakersi seriju poraza. Zubac je za 18 minuta ubacio je dva poena (1/3) uz dva skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kompletan izvještaj i video sažetke pogledajte na portalu Sportnet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo