[VIDEO] HRVATSKI 'DIVLJAK' NAPRAVIO SHOW PRED KAMERAMA UOČI VELIKOG MEČA: / 'Je**no ću te nokautirati, kujo, ne govori mi to'

Image
Foto: Screenshot

Najavio je Babića i Wintersa promotor Eddie Hearn, no nije situacija dugo bila mirna

20.8.2020.
18:10
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski “Divljak” Alen Babić vratit će se u ring 22. kolovoza na velikom boksačkom eventu u Brentwoodu u kojem će glavnu ulogu imati Dillian Whyte i Aleksander Povetkin.

Babić će se boriti protiv Shawndella Wintersa, a vrlo je zanimljivo bilo na njihovom predstavljanju na kojem je, blago rečeno, zaiskrilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pred nama je fantastičan teškaški okršaj koji donosi zanimljivu kombinaciju čovjeka iza kojeg su nastupi na vrhunskoj razini, nekoliko velikih dvoboja i borba protiv bivšeg teškaškog prvaka Josepha Parkera te Alena Babića, koji je novo lice u teškaškoj igri i profesionalnom rankingu. Radi se o sparing partneru Dilliana Whytea i borcu čiju on karijeru vodi. Cijeli tim od njega ima velika očekivanja i pred njim je sada veliki iskorak u karijeri", najavio je Babića i Wintersa promotor Eddie Hearn, no nije situacija dugo bila mirna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo je Babić "otkrio taktiku" Wintersu, a bila je ona jednostavna. "Moja taktika je da te nokautiram", grmio je Hrvat, no Winters ga je nazvao "kujom", i tako se nastavilo prepucavanje pred medijima. Pogledajte kako je to izgledalo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Želim bržim putem'

Nedavno je Babić za RTL progovorio o ovoj borbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Meni ova pobjeda donosi apsolutno sve. Sve sam uložio i spreman sam ući u ring s bilo kim. Ne želim ići polako. Pogledajte Lomačenka koji je za tri meča bio svjetski prvak. A ja sam odradio već toliko amaterskih mečeva i sparinga, 10 godina sam u boksu. Tako da želim ići tim bržim putem”, objasnio je Babić kojem puno pomaže DIllian Whyte s kojim je redovito u trening kampu.

“Svaki kamp bude malo svađanja, ali on je jedan iznimno dobar čovjek. Sad je za Wintersa velike novce iskeširao da bi samo ušao u ring sa mnom”, rekao je Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo