SJEĆATE LI SE ONE BORKINJE KOJA JE 2017. UNAKAZILA BOKSAČKU ZVIJEZDU I ŠOKIRALA JAVNOST? / Za vikend ulazi u kavez

Image
Foto: Screenshot: Twitter/You Tube

Kristine Williams prije nešto više od godinu i pol unakazila je boksačku zvijezdu Heather Hardy

27.6.2019.
8:05
Screenshot: Twitter/You Tube
VOYO logo

Na stranu muška konkurencija slobodne borbe u svijetu, ali ono što si žene rade u najboljim MMA kavezima (UFC, Bellator) strašno je i prelazi granicu normalnog. Nerijetko su mečevi žena brutalniji nego oni kod muškaraca. Druga po jačini svjetska organizacija slobodne borbe Bellator je na svom Twitter profilu objavio brutalni high-kick Kristine Williams (3-1-0) u meču protiv 37-godišnje boksačke zvijezde Heather Hardy u listopadu 2017. godine, kao najava spektakla koji slijedi u ženskom MMA dijelu ovog sporta...

Izula ju iz cipela

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proslavljena boksačica dobila strašne batine 2017.

Hardy je u toj borbi dobila strašne batine od, tad, debitantice u Bellatoru. Ovako je proslavljena boksačica Heather Hardy, koja je do tada imala boksački skor 20-0, izgledala prije borbe protiv Williams na samom vaganju. Izazovna Hardy pojavila se s naočalama i ružem na usnama, hladnog lica, samouvjerena u uspjeh…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nakon što ju je Williams, kako se ono u borilačkom žargonu kaže “izula iz cipela”, Hardy je izgledala ovako…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do te je borbe Williams bila potpuna anonimka u MMA svijetu

Kristine Williams do te je borbe bila potpuna anonimka u MMA svijetu, ali nakon što je uništila Hardy na Bellatoru 185 (main card) održanom u Mohegan Sun Areni u Uncasvilleu (Connecticut) Williams je pozornost javnosti usmjerila prema sebi. Završila je priču protiv Hardy u drugoj rundi, nakon što je liječnik zaustavio borbu zbog “unakaženog” lica borkinje rodom iz Brooklyna i puknutog nosa, koji je slomljen upravo spomenutim high-kickom, a tijekom borbe Williams je uništavala aktualnu prvakinju u boksu, koja drži pojas u WBC International super bantam kategoriji, na razne načine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne samo boksačkim tehnikama, Williams je pokazala i K1 raznovrsnost…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentatori ostali doslovno šokirani viđenim

Poznati MMA komentatori ostali su doslovno šokirani viđenim, kao i cjelokupna MMA javnost. Predsjednik Bellatora Scott Coker kazao je kako je Williams već u svojem debiju počela graditi ime u ovom sportu na način da postane pravi borilački brend. Ugledni borilački site MMajunkie pisao je kako je uoči ove borbe 28-godišnja borkinja iz Oklahome bila veliki “underdog” protiv Hardy koja je prije borbe bila na MMA skoru 4-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Williams na Bellatorovom 224 priredbi u Thackervilleu protiv neporažene Juliane Velasquez

Nadolazećeg vikenda Kristine Williams ulazi u kavezu u nedjelju ujutro po hrvatskom vremenu, na Bellatorovom 224 priredbi u Thackervilleu, pa se borilačka javnost u Americi nada još jednoj makljaži u kavezu, pravoj borbi. Njezina protivnica bit će Juliana Velasquez (8-0-0), neporažena Kolumbijka.

“Williams nije imala ništa. Hardy je bila favorit, ali očito samo na papiru”, piše spomenuti portal. Williams je ovim razvaljivanjem Hardy sebi širom otvorila vrata napretka u ovoj jakoj MMA organizaciji i oduševila fanove koji su ostali šokirani dominacijom nad Hardy… Složili su se svi da je to izgledalo kao da je preko Hardy prešao vlak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo