ŠEF UFC-A ISPROVOCIRAO NAJBOLJEG BORCA U POVIJESTI: / 'Ne mogu vjerovati da ovako laže pred kamerama, to je apsolutno s*anje'

Image
Foto: AFP

Navodno je tražio ogromnu svotu novaca za superborbu s Ngannouom

29.5.2020.
12:47
AFP
VOYO logo

Jedna stvar je reći da želiš malo više novca, ali ono što je on tražio.... Prije svega, u poluteškoj kategoriji ima smislenu borbu, protiv Dominicka Reyesa. U tom slučaju mi je čudno da se želi boriti protiv Francisa Ngannoua. JonJones nikad ranije nije tražio prelazak u tešku kategoriju. A za novac koji traži za tako nešto, to se neće dogoditi. Traži apsurdno preveliki novac u apsolutno najgore moguće vrijeme.

Rekao je to šef UFC-a DanaWhite u razgovoru za ESPN. Iako je tom prilikom poručio da je Jones za njega najveći borac u povijesti, ovaj mu je brutalno odgovorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zanimljivo je sjediti i gledati šefa kako ovako laže pred kamerama. Nikada nismo govorili o tome. Odmah smo ustvrdili da dovoljno zarađujem. Nikada nisam rekao neku brojku” počeo je Jones sa svojim eskapadama na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako mi nećeš promijeniti ugovor za prelazak u tešku kategoriju, barem budi iskren s navijačima. Već sam se bio pomirio sa situacijom, ali neću samo mirno sjediti i dozvoliti Dani da ovako laže fanovima. Nikada nisam tražio apsurdnu svotu novaca. To je s*anje. Apsolutno s*anje", poručio je Jones.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo