NEKI JE LUĐAK NAPAO LEGENDU UFC-A: / Nejasno je što se ovdje uopće i dogodilo; međutim, čitava Amerika bruji o ovome

Image
Foto: Screenshot

Bivši dvostruki UFC-ov prvak BJ Penn našao se u središtu skandala, odnosno tučnjave na Havajima tijekom noćnog izlaska

29.8.2019.
17:40
Screenshot
VOYO logo

Bivši dvostruki UFC-ov prvak BJ Penn (40.) našao se u središtu skandala, odnosno tučnjave na Havajima tijekom noćnog izlaska, javlja američki TZM Sports. Nepoznati muškarac počeo se naguravati s 40-godišnjom legendom UFC-a i zatim ga napao. Penn je u utorak bio u "Lava Shacku" na Velikom otoku kada se zakačio s tipom, a spomenuti portal ističe kako je borba, klasično, završila na tlu u kojoj je spomenuti Penn razvalio suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RUŽAN KRAJ JEDNOG OD NAJVEĆIH UFC-ovih PRVAKA: /

Legendarni borac i pionir MMA-a brutalno pretučen na ulici

Image
RUŽAN KRAJ JEDNOG OD NAJVEĆIH UFC-ovih PRVAKA: /

Legendarni borac i pionir MMA-a brutalno pretučen na ulici

Matirao svog protivnika

"Penn je matirao svog protivnika - noge su mu bile zakačene oko njega- i bacio mu najmanje 4 udarca u glavu u trenutku kad je bio na njemu. Čini se da su svi pogoci sleteli prilično čisti. Možete vidjeti nekoliko muškaraca u crvenim majicama sigurnosti, odnosno redara, kako pokušavaju smiriti čitavu situaciju. Nije poznato tko je i zašto je uopće i započela tučnjava, ali rečeno nam je da su policajci reagirali na mjesto događaja. Čini se da je Penn uhićen, a policajci kažu da do sada nemaju evidenciju. Situacija je slična tučnjavi koju je Penn započeo u lipnju na Oahuu - gdje je maznuo čovjeka ispred striptiz kluba, dok je grupa ljudi gledala", stoji u pisanju TMZ-a.

No, prema novoj snimci se vidi kako je nepoznati muškarac nokautirao Penna koji je bio ili toliko pijan da se samo srušio, ili se namjerno bacio na tlo zato što je već ranije sudjelovao u uličnim obračunima, pa da se izvuče na račun "žrtve"... Sad je, piše to i TZM, prilično nejasno što se ovdje dogodilo. Neki tvrde kako je UFC legenda prvo dobila udarce i završila na podu, nakon čega se pridigla i napala, te prebila nepoznatog muškarca, dok drugi ističu kako je Penn bio taj koji je na kraju popio nokaut...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Na snimci se vidi da je Penn nokautiran i da ne zna gdje se nalazi'

"Na snimci se vidi da je Penn nokautiran i da ne zna gdje se nalazi. Trebalo mu je vremena da dođe sebi", objavili su iz Pennovog tima kako bi opravdali sve što se dogodilo...

Na drugoj snimci se, pak, vidi kako se Penn u međuvremenu pribrao, zaskočio muškarca, popeo mu se na leđa i šakama i laktovima ga udarao po glavi dok su ga prolaznici pokušali zaustaviti. BJ Penn, bivši prvak lakoj i velter-kategoriji, u nizu je od sedam poraza i od 2010. godine nije nikog pobijedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavljeno priopćenje

Glasnogovornik B.J Penns objavio je priopćenje u da razjasni što se dogodilo prije nego što su se kamere počele pojavljivati i prije nego što je sve završilo na webu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon susreta s prijateljima za koncert u Lava Shacku, pogrdne riječi su razmjenjivane između BJ-a i muškarca. Od svjedoka obračuna, BJ je nekoliko puta pokušao razriješiti situaciju mirnim putem, ali više puta je pogođen i srušen na zemlju, kao što se vidi na snimci. Kad se vratio, bio je dezorijentiran, ali je shvatio koliko je ozbiljna situacija i prijetnja i osjećao je potrebu da se obrani. Zahvalni smo što BJ ni drugi muškarac nisu ozbiljno ozlijeđeni", stoji u priopćenju.

Razgovarali su s bliskom osobom

TMZ Sport piše kako su razgovarali s osobom bliskom bivšem UFC prvaku koji je rekao kako je BJ Penn bio uvučen u tučnjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon što je srušen na zemlju, BJ je bio dezorijentiran i njegov je odgovor bio takav kakav je. I to je ono što ste vidjeli u originalnom videu", govori izvor za TMZ.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo