LJUDSKO ČUDOVIŠTE PRIJETI STIPI MIOČIĆU: / Pojavio se u UFC-u i napravio dar-mar u organizaciji

Image
Foto: Screenshot: You Tube
10.2.2017.
7:25
Screenshot: You Tube
VOYO logo

UFC borac Francis Ngannou (30 godina, 10-1 MMA, 5-0 UFC) napravio je pravi dar-mar u UFC-u. Otkako se pojavio u najprestižnijoj svjetskoj organizaciji slobodne borbe, Kamerunac je upisao pet uzastopnih pobjeda prekidom.

KAMERUNSKA ‘ZVIJER’ NASTAVLJA ŠOKIRATI UFC SVIJET: Brutalno nokautirao poznatog borca nakon svega minutu i pol borbe

Fizički impresivan borac. Eksplozivan, jakog udarca

Ngannou je fizički impresivan borac. Eksplozivan, jakog udarca. Za njega je predsjednik UFC organizacije Dana White kazao kako se doslovce radi o “ljudskom čudovištu”. Uz Overeema (kada je bio Ubereem) i Brocka Lesnara, niti jedan teškaš u povijesti UFC-a nije imao takve fizičke atribute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Ngannou za sada nije imao ozbiljnog protivnika najvišeg kalibra osim Arlovskog kojeg je u svojoj posljednjoj borbi porazio doslovce prvim pravim udarcem koji je pronašao cilj. Tek kada se sučeli s nekim od boraca iz samog vrha divizije, fanovi će znati je li Kamerunac s francuskom putovnicom zapravo borac vrijedan divljenja. USA Today zajedno s MMA junkie siteom Ngannoua je svrstao na četrnaesto mjesto teškaša u MMA svijetu.

Neki su Ngannoua već sad proglasili budućim UFC prvakom

Kako bilo, neki su Ngannoua već sad proglasili budućim UFC prvakom u teškoj kategoriji. Upravo zbog svega spomenutog, YouTube kanal “MMA Meltdown” analizirao je eventualni “match up” između aktualnog prvaka Stipe Miočića i Ngannoua na UFC-u 212 što prenosi borilački portal Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakako, radi se o čistoj fikciji u ovom trenutku jer Kamerunca prije tako nečega čeka još minimalno jedan ispit. U zanimljivoj analizi Paulie G zaključuje da prednost zbog enormne fizike ipak daje tamnoputom borcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, s njim se ne slaže većina onih koji su video pogledali. U 46 komentara ispod analize, prednjače oni koji idu na ruku našem Miočiću. Stipu većina smatra tehnički mnogo boljim borcem koji u svom arsenalu raspolaže s mnogo više oružja nego što to ima Kamerunac. Iako ima i onih koji smatraju da nitko od UFC-ovih teškaša ne može podnijeti snagu koju posjeduje Ngannou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo