LEGENDA UDARILA NA ŠKRTOG ČELNIKA UFC-A: / 'Lako je zarađivati na račun boraca koji nisu dobro plaćeni'

Image
Foto: AFP

Bivši boksač i svjetski prvak u velter kategoriji Floyd Mayweather udario je na predsjednika UFC organizacije Danu Whitea.

11.10.2016.
8:30
AFP
VOYO logo

Floyd Mayweather smatra se jednim od najboljih boksača svih vremena i najbogatiji svjetski sportaš, a njegov savršeni skor u profesionalnim vodama od 49-0 (26 nokauta) ide tome u prilog. No, također, Amerikanac je poznat i kao čovjek koji je bez dlake na jeziku, a to je pokazao i u davanju izjave novinaru ESNewsa koji je zatražio Mayweathera za komentar na izjave Dane Whitea prema kojima bi se on i velika UFC-ova zvijezda McGregor mogli boriti, ali samo u UFC-ovom oktogonu.

Mayweather nije htio šutjeti, već je iskritizirao Whitea zbog mizernih plaća koje daje UFC borcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SENZACIJA KAKVU SPORT NE PAMTI: Floyd Mayweather vraća se iz mirovine kako bi začepio usta velikoj UFC zvijezdi

"Lako je govoriti nekom o tome tko nije u kontaktom sportu. Lako je i zarađivati tonu novu na račun UFC boraca koji nisu dobro plaćeni, a on sam živi bolje nego oni sami. Postoji razlika u svemu tome. Mogu oni reći: 'Ah da, taj Floyd živi bolje od svojih boraca, ali to nije isto jer i sam sam bio borac i radio na obadvije strane", dao je do znanja Floyd Mayweather, prenosi njegove riječi site Punditarena.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mayweather je odgovorio na pitanje hoće li boks uvijek biti veći od MMA-a:

“Mi smo prvi započeli s težinskim kategorijama, koje UFC prije uopće nije imao. Boks je legendaran, ta priča ide stotinama godina unazad”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo