OPET JE NAPRAVIO SHOW / Frka i panika na posljednjem sučeljavanu Furyja i Wildera. Tyson brutalno izvrijeđao Amerikanca, morali su ih razdvajati

Image
Foto: Profimedia

Boksači su odradili i službeno vaganje i posljednje sučeljavanje, a dakako opet je Britanac napravio show

9.10.2021.
10:31
Profimedia
VOYO logo

Sve je spremno za treći, i gotovo sigurno finalni, okršaj između teškaškog prvaka prema WBC-u, Britanca Tysona Furyja i Amerikanca Deontaya Wildera. Meč je na rasporedu ovog vikenda u noći sa subote na nedjelju.

Podsjetimo samo, prva borba dogodila se u prosincu 2018. godine i završila je neriješeno, druga je bila u veljači 2020. godine i Fury je demolirao Wildera te ga je nokautirao u sedmoj rundi i oduzeo mu pojas, a sada je konačno došao kraj trilogiji i velikom rivalstvu ove dvojice pa je samim time napetost uoči meča još intenzivnija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boksači su odradili i službeno vaganje i posljednje sučeljavanje, a dakako opet je Britanac napravio show. Fury u ovu boru ulazi nikad teži, ima 125.65 kilograma, dok Wlider ima 107.95, dakle razlika je golema, ali je obojici rekordna težina s kojom ulaze u ring.

Image

Zamalo se potukli na vaganju

U prošloj je borbi Fury imao 124 kilograma, a Wilder 105, što mu je i tada bio rekord.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakako, posljednje sučeljavanje nije moglo proći bez ekscesa. Fury je ponovo izvrijeđao i napao Wildera i zamalo je došlo do obračuna.

"Pogledajte u kakvom je stanju. Njegovo srce se trese, a mu*a su se skupila u njemu. Ovdje je čovjek koji će te uništiti. Ne mogu dočekati borbu. Ozbiljno ću ga ozlijediti i bit će neprepoznatljiv nakon borbe", zaprijetio je Fury, a boksače su u jednom trenutku morali i razdvajati da se ne potuku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wilderu nije problem to što je Fury teži. "Pa ja dižem u benču 158 kilograma… Nebitno je koliko je Fury težak. Mogu ga podići na leđa. Stiže iskupljenje i svijet će ponovno upoznati Deontaya Wildera", rekao je Amerikanac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo