BIT ĆE TO NAJVEĆI MIOČIĆEV MEČ I BORBA KOJU SVI ŽELE VIDJETI: / Šef UFC-a otkrio kada će i s kim Stipe ponovo u kavez

Image
Foto: Profimedia

Sada želi Miočićevu glavu i vrlo će vjerojatno dobiti šansu

27.10.2020.
10:43
Profimedia
VOYO logo

Nakon mjeseci neizvjesnosti konačno se doznalo protiv koga će i kada prvak teške kategorije UFC-a, Stipe Miočić, braniti naslov. Iako se nagađalo da bi mogao u kavez s Jonom Jonesom, nekadašnjim prvakom poluteške kategorije koji se odlučio prebaciti u Miočićevu diviziju, ipak to neće biti on već najvjerojatnije stari Stipin rival, Francis Ngannou.

Svijet nikada nije dočekao revanš Ngannoua, koji je vrlo tijesno izgubio meč protiv Miočića prije gotovo tri godine. Ngannou je od tada prošao kroz pravu renesansu i znatno je bolji i iskusniji borac nego što je bio. Od tada je skalpirao gotovo sva zvučna imena teške kategorije, poput Curtisa Blaydesa, Caina Velasqueza, Juniora dos Santosa pa čak i favoriziranog Jairzinha Rozenstruika. Sve je njih Ngannou nokautirao u posljednje četiri borbe i sada želi Miočićevu glavu i vrlo će vjerojatno dobiti šansu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

May 9, 2020; Jacksonville, Florida, USA; Francis Ngannou (red gloves) before fighting Jairzinho Rozenstruik (blue gloves) during UFC 249 at VyStar Veterans Memorial Arena.,Image: 518404380, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no

Ništa prije ožujka

"Dvije borbe za naslov prvaka u UFC-ovoj teškoj diviziji u posljednje dvije godine i još uvijek ne znamo kada će biti iduća. Izazivači se moraju boriti za nešto", poručio je nedavno Ngannou i usput je otkrio kako se meč neće održati vjerojatno do ožujka.

napisao je prije nekoliko dana Ngannou te javnosti otkrio kako Stipe Miočića sigurno neće biti do ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrdio je to i šef UFC-a, Dana White... "Da, ta borba neće biti moguća prije ožujka. Tada bi se mogla dogoditi. To je naš plan, ali vidjet ćemo što će se dogoditi", rekao je White, a prenosi MMA Junkie.

Iako je borba Miočića i Ngannoua praktički gotova stvar, Miočić navodno odugovlači s povratkom u kavez kako bi se možda negdje po putu otvorila opcija borbe s Jonom Jonesom, a ta bi mu borba donijela, zasigurno, najveću zaradu u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo