BIJESNI MIRKO: / 'Ako saznam tko je taj idiot, bit će mu draže da je krenuo u ekspediciju po Antarktici u japankama'

Image

'Neki idiot se dosjetio da bi to moglo biti fora i nadrobio svašta.

11.2.2018.
11:53
VOYO logo

Najveći hrvatski MMA borac, legendarni Mirko Cro Cop Filipović, našao se u neobičnoj situaciji. Naime, Mirko je jutros otkrio fanovima da ga je jedan maštoviti biznismen iskoristio kako bi promovirao svoj proizvod i objavio izmišljeni intervju s njim.

MIRKO I NADOLAZEĆA HRVATSKA MMA ZVIJEZDA PRIPREMAJU SE ZA RIZIN:

Mirko nije skrivao svoje iznenađenje ovakvim potezom, a sve je objasnio u objavi na svom Facebooku, putem kojeg komunicira sa svojim fanovima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jutros mi je nekoliko prijatelja poslalo nekakav link gdje sam ja ‘dao’ intervju i hvalio i reklamirao nekakav preparat revolucionarni bla bla bla. Neki idiot se dosjetio da bi to moglo biti fora i nadrobio svašta. Ali šta je tu je, ne može se čovjek boriti s tim. Pogotovo u današnje vrijeme društvenih mreža i bezbrojnih internetskih portala. I svašta sam doživio, ali da netko objavi izmišljeni razgovor sa mnom, nisam, i u kojem ja reklamiram neki proizvod. Haha, pa nemoš vjerovat. Ali ako saznam tko je taj ‘poslovni genije’ bit će mu draže da je krenuo u ekspediciju po Antarktici u japankama nego što se pravio pametan i inovativan", napisao je Mirko koji se priprema za sljedeći meč u Rizinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo