DIVLJAK SE VRAĆA U RING / Babić se na vaganju pojavio u kacigi iz kultnog Gladijatora

Image
Foto: Screenshot

Savage je spreman na borbu. Vratio se dosta brzo nakon operacije i ovo će mu biti povratnički meč.

11.6.2021.
18:31
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski profesionalni boksač Alen Babić nastupit će u subotu na Matchroomovom eventu u engleskom Newcastleu, a borit će se protiv britanskog boksača Damiana Chembersa.

Danas su oba borca stala na vagu. Alen Babić težio je 94,8 kilograma, dok je Chambers težio 90.1 kilogram. Najviša težina za ovaj meč bila je određena na 96 kilograma, a borit će se u maksimalno šest rundi po tri minute. Borba bi trebala početi oko 21:30 po hrvatskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Babić, koji se pojavio na vaganju s kacigom iz kultnog filma Gladijator, je Chambersu preko društvenim mreža prije nekoliko dana poručio: "Neka te bogovi sačuvaju od ozljeda jer ja neću."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak nakon ozljede

Podsjetimo, prije nekoliko je mjeseci Babić operirao rame s kojim je imao problema, a iako je planirano vrijeme oporavka bilo osam mjeseci, Savage je spreman na borbu. Vratio se dosta brzo nakon operacije i ovo će mu biti povratnički meč.

Što se Chambersa, on se inače natječe u cruiser kategoriji. U karijeri ima vrlo dobar skor od 11 pobjeda i samo jedan poraz. Babić i Chambers borit će se u šest rundi po tri minute, a bit će dio programa u kojem je glavna borba Lewisa Ristona i Jeremiasa Poncea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo