SVI GOLOVI IZ 11-ERCA / FIFI sumnjiva utakmica Bugarska-Estonija

Image

FIFA je pokrenula istragu zbog sumnje na odigranu utakmicu u turkoj Antalyji. Mnogi su izrazili čuđenje sudskim odlukama tijekom dvoboja i iznenađujućim rezultatom.

12.2.2011.
10:57
VOYO logo

SOFIJA - Međunarodni nogometni savez  pokrenuo je istragu vezanu za prijateljsku utakmicu između Bugarske i Estonije odigranu u srijedu u turskoj Antalyji koja je završila rezultatom 2-2, a sva četiri pogotka postignuta su iz 11-eraca.

"FIFA je od nas zatražila potpun izvještaj u vezi te utakmice, a izvještaj će morati podnijeti i Estonski savez. Što se nas tiče, mi ćemo FIFA-i pružiti svu potrebnu pomoć", objavio je jedan od dužnosnika Bugarskog nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije ovoga tjedna predsjednik BFU-a Borislav Mihajlov izrazio je čuđenje nekim sudačkim odlukama tijekom dvoboja.

Glasnogovornik Estonskog nogometnog saveza Mihkel Uiboleht također sumnja u moguće namještanje rezultata utakmice protiv Bugarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, nije potpuno jasno niti tko su bili suci utakmice. Bugarski i Estonski savezi su u svojim službenim izvještajima naveli kako je sudac bio Mađar Krisztian Selmeczi, ali šef mađarskih nogometnih sudaca Laszlo Wagner i mađarski mediji javili su kako je utakmicu vodio Kolos Lengyel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo