Još veća staza / Duh Formule1 na Velesajmu

Image
Foto: PR

Najveći indoor/outdoor kartodrom u ovom dijelu Europe sad je još veći. Unutrašnja staza koja je bila duga 365 metara sada je produžena za dodatnih 200, na prostor ispred paviljona.

23.9.2013.
10:00
PR
VOYO logo

Posjetitelji sada mogu testirati svoje vozačke sposobnosti i doživjeti vozačko iskustvo poput onoga u F1 na stazi na zagrebačkom velesajmu.

Originalnu stazu postavio je Paolo Gagliardini, višestruki europski i talijanski karting prvak. Donedavno je bila duga 365 metara, a široka između 6 i 8 metara. Karting Arena se sada proširila i na prostor ispred Paviljona 35, a staza je produžena na 565 metara i sastoji se od otvorenog dijela duljine 200 metara i zatvorenog dijela duljine 365 metara. Takva staza jamči još veće vozačke užitke i poseban osjećaj vožnje u dva različita okruženja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karting Arena Zagreb, uz mogućnost uživanja u pojedinačnim vožnjama svakog dana u tjednu, domaćin je raznoraznim ligama i natjecanjima, među kojima su najpoznatija Endurance liga i Mini GP. Ovogodišnja Endurance liga starta 25. rujna, a za dvostanu utrku se mogu prijaviti četveročlane ekipe.

Na raspolaganju je 14 go-karta vodećeg svjetskog proizvođača SODI (SODI RT-8) te 6 go-karta za djecu, zaštitna oprema Sparco i Mir (kacige, kombinezoni, zaštita prsnog koša i vrata) te mogućnost vožnje u dva dvosjeda. Najsuvremeniji telemetrijski sustav prati svakog posjetitelja te bilježi njegove aktivnosti i rezultate koji se pohranjuju na njegovu osobnu karticu. Sve u svemu, doživljaj poput onoga kada vozite Formulu 1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo