UNATOČ PORAZU 76-73 OD HELIOSA / Cibona na Final Four ide s druge pozicije

Image

Takav rasplet omogućila je pobjeda Budućnosti nad Crvenom zvezdom 64-62. "Vukovi" će u Beogradu za finale NLB lige igrati protiv Hemofarma.

21.3.2009.
20:12
VOYO logo

Iako je u posljednjem 26. ligaškom kolu poražena kod Heliosa 76-73, Cibona će na Final Four u Beogradu s drugog mjesta čime će u polufinalu izbjeći Partizan te igrati s Hemofarmom.

Takav rasplet situacije Cibona može ponajviše zahvaliti Budućnosti koja je na domaćem parketu u Podgorici s tijesnih 64-62 pobijedila Crvenu zvezdu. Tako će Zvezda put u finale tražiti preko najjače momčadi lige Partizana. Inače, Final Four se igra od 16. do 18. travnja u beogradskoj Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utakmici u kojoj su pali u posljednjoj četvrtini (32-23) domaće je igrače predvodio Laškević s 19 poena i 13 skokova, dok je kod cibosa (Anderson nije igrao) najbolji bio Davor Kus s 20 ubačenih koševa.

Košarkaši Zagreb CO-a (Tomić i Mulaomerović po 21 poen), pobjednički se opraštaju od natjecanja. Oni su u posljednjem kolu na svom parketu svladali Union Olimpiju (Hukić 25) 81-79 i tako natjecanje završili s osam pobjeda i 18 poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo