SPAS ZA MAJSTORA S MORA / Amerikanci predali pisanu ponudu za Hajduk

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Prema neslužbenim saznanjima, Amerikanci zainteresirani za kupnju Hajduka spremni su, ukoliko se prihvati njihova ponuda, između ostalog odmah sanirati i aktualni dug Hajduka koji je blizu 100 milijuna kuna, a zatim i ulagati u razvoj kluba.

2.7.2013.
14:31
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

SPLIT - Splitskom gradonačelniku IviBaldasaru u utorak je službeno u pisanoj formi stigla ponuda američkih biznismena zainteresiranih za kupnju nogometnog kluba Hajduk, doznaje se iz ureda gradonačelnika iz kojega nisu željeli govoriti o detaljima ove ponude.

Grad Split je sa 56 posto udjela u dioničarskoj strukturi Hajduka najveći dioničar kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Riječ je o ozbiljnoj ponudi o kojoj najprije trebam razgovarati s ostalim dioničarima te Upravom i Nadzornim odborom kluba", rekao je Baldasar za Hinu.

Baldasar nije želio govoriti o iznosu ponude Amerikanaca za kupnju Hajduka rekavši kako želi poštivati proceduru, to jest prvo razgovarati s dioničarima, Upravom i Nadzornim odborom Hajduka te da će daljni postupci ovisiti o sadržaju tih razgovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon toga održat će se sjednica Gradskog vijeća na kojoj bi se raspravljalo o Hajduku", dodao je Baldasar.

Prema neslužbenim saznanjima Amerikanci zainteresirani za kupnju Hajduka spremni su, ukoliko se prihvati njihova ponuda, između ostalog odmah sanirati i aktualni dug Hajduka koji je blizu 100 milijuna kuna, a zatim i ulagati u razvoj kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo