Mjesečeve mijene – svibanj

Topliji dani i Mjesec u Biku pozivaju nas na makeover u svakom smislu, obnovimo nešto garderobe ili uredimo stan.

3.5.2010.
12:30
VOYO logo

Za punog Mjeseca sanjat ćemo o dalekim krajevima i ljetnom odmoru, dok će se neki od nas otisnuti na kratkotrajno putovanje s avanturističkim predznakom ...

SVIBANJ 2010.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MLAD MJESEC U BIKU, 14.05.2010. Proljeće je donijelo neke toplije dane, a Mlad Mjesec u Biku, kojim vlada Venera, će nas potaknuti da posvetimo pažnju svom izgledu, umjetničkim stvarima, pa je sada pravo vrijeme da razmislimo o dugoročnim ulaganjima – kako u same sebe, svoj izgled tako i u estetsku domenu naših života. Čak iako po prirodi niste skloni materijalizmu, tijekom Mladog Mjeseca ćete osjetiti potrebu da svoje materijalno stanje pretresete i pažljivije razmislite o načinima na koji trošite svoj novac. Rakovi, Bikovi, Ribe, Djevice i Jarčevi će imati nepogrešiv ukus, a ukoliko morate popraviti neki skupocjeni predmet, sada je pravi moment za takve popravke.

PUN MJESEC U STRIJELCU, 28.05.2010. Strijelac koji voli putovanja, u kombinaciji sa Punim Mjesecom u Strijelcu, potaknut će većinu astroloških znakova na razmišljanje i planiranje godišnjeg odmora. Vrijeme je da se na neki način odmorite i opustite, pa makar kroz maštanje o tome gdje bi proveli ljetne praznike. Mogući su razni scenariji – od stranih zemalja, kultura, do neobičnih i interesantnih dijelova lijepe naše, koji nisu toliko daleki, ali imaju dašak uzbuđenja i avanturističkog duha. Kako će i Mars biti u dobrom aspektu sa Punim Mjesecom, tako će većina znakova imati neodoljivu želju da krene negdje na neko putovanje, makar za vikend. Oni koji trebaju ići na dijetu, neka iskoriste ovaj dan za započinjanje dijete. Pripazite na kretanje, jer u brzini možete postati nespretni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lorin Čerina

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo