nedjelja, 24.05.2015.

Prilika za bijegNude posao izvan Hrvatske i velike plaće

Nude posao izvan Hrvatske i velike plaće

Svima onima koji su u potrazi za poslom, a k tome bi htjeli i 'zbrisati' iz zemlje, NATO nudi stažiranje, posao te plaće oko 10.000 eura. Naime, ta organizacija je raspisala natječaj za više od 30 radnih mjesta diljem svijeta. Pozivaju i hrvatske građane.

Tijekom cijele godine NATO, NATO-ove agencije, tijela i misije raspisuju natječaje za zapošljavanje. Zahvaljujući članstvu u NATO-u i građani Hrvatske imaju mogućnost aplicirati na takve nerijetko izuzetno dobro plaćene pozicije. Naime, najviša plaća iznosi čak 10.441,28 eura.

Što se traži i gdje?


Trenutno je otvoreno 38 natječaja za zapošljavanje u NATO-ovim strukturama i misijama, na čak deset različitih lokacija. Riječ je o mogućnosti zaposlenja u središtu NATO-a u Bruxellesu, ili pak u Francuskoj, Njemačkoj, na Kosovu, pa sve do Afganistana. Između ostalog, traže se i prevoditelji, savjetnici za medije, liječnički konzultanti, kontrolori za financije...

Više detalja o raspisanim natječajima možete pronaći na portalu Organizacije za promicanje sjeverno-atlantskih integracija NATO.hr, koji je pokrenut uz potporu Ministarstva vanjskih poslova RH.

Danas.hr
15.04.2012.

web preporuke

Komentari

web preporuke