VIDEO: / Oni su vrijedni vaše pažnje, ne ignorirajte ih

Tko može pokrenuti Hrvatsku? Može li to biti generacija 55+ ili ta dužnost zajedno s dugovima ostaje na mladima? Hoće li generacija 55+ s ovoga svijeta otići razočarana? Provjerite to 23. i 24.

10.9.2012.
13:48
VOYO logo

Miljenko Pinterić ima 87 godina i najstariji je sudionik Montažstrojevog projekta "55+". Unatoč godinama, Miljenko još uvijek želi biti aktivan član našeg društva, pogotovo zato što se on uopće ne osjeća starim i potrošenim. Uz Miljenka, još preko 40 osoba starijih od 55 godina koji će 23. i 24. rujna stati na pozornicu Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog kako bi javnosti ispričali najvažnije minute svoga života te kako bi se obračunali s više desetljeća vlastite šutnje i progovorili o našoj zajedničkoj povijesti koju su stvarali i koju još uvijek stvaraju.

55+ trailer from MONTAЖ$TROJ on Vimeo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko može pokrenuti Hrvatsku? Može li to biti generacija 55+ ili ta dužnost zajedno s dugovima ostaje na mladima? Hoće li generacija 55+ s ovoga svijeta otići razočarana? Možemo li spasiti natruhe solidarnosti koje su ostale u našem društvu? Generacija 55+ u europskoj godini aktivnog starenja i međugeneracijske solidarnosti pokazat će da još uvijek žele biti nositelji barem malenih društvenih promjena. Oni još uvijek žele, ako već nije kasno, ostaviti nešto dobro generacijama koje dolaze…

S obzirom da je generacija 55+ medijski nevidljiva, osim kada ih se pita što bi učinili da osvoje zgoditak na lutriji te s obzirom da Montažstroj nema sredstava da generaciji 55+ zakupi dostatan medijski prostor, pozivamo Vas da podržite ove hrabre ljude koji su od statista odlučili postati protagonisti objavom video spota koji najavljuje jedinstveni kulturni događaj "55+".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni koji su doživjeli 30 milijuna minuta i više, očekuju vas u Lisinskom 23. i 24. rujna. Nemojte ih ignorirati, oni postoje, i vrijedni su vaše pažnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo