VAFI / traži volontere!

VAFI 5 (Internacionalni festival animiranog filma djece i mladih Varaždin koji će se održati od 22. do 27. travnja) traži volontere.

8.4.2014.
11:17
VOYO logo

VAFI i ove godine pruža priliku zainteresiranima da osjete pravu festivalsku atmosferu. Volonteri se traže za sljedeće dužnosti: tehnička podrška, dočekivanje gostiju, pospremanje dvorana i slično. Uz rad volontere očekuje rad, zabava, druženje i prilika za sudjelovanje u organizaciji festivala.

Organizatori traže energične, fleksibilne, društvene i pouzdane osobe koje će svojim radom pomoći u realizaciji festivala te omogućiti da se izvede na najbolji mogući način i u pozitivnom okruženju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majica i iskustvo

Uz dobre uspomena i iskustva VAFI svim volonterima poklanja majicu, zahvalnicu i potvrdu da ste bili vrijedan član tima, a za vrijeme festivala nesmetano ćete se kretati po svim lokacijama.

Web prijava

Sve što trebate je ispuniti formular za prijavu koji se nalazi na www.vafi.hr (formular je ovdje), a nakon odabira voditeljica volontera će napraviti raspored rada koji će biti organiziran u smjenama. Krajnji rok za prijavu je 15. travnja, a trajanje festivala je od 22.- 27. travnja 2014. godine. Za dodatna pitanja je adresa info@vafi.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo