U prodaji napokon nastavak uspješnog romana Fališ mi

'Ovo je knjiga o ljubavi prema djetetu, muškarcu, čovjeku mog života, teatru...', kaže poznata teatrologinja Mani Gotovac o nastavku uspješne autobiografije Fališ mi, izdane 2010. godine.

21.12.2011.
13:23
VOYO logo

U trgovinama se ovih dana može kupiti nova knjiga Mani Gotovac, odnosno nastavak uspješnog autobiografskog romana Fališ mi, koji je lani izdao Profil megastore.

Dok je u prvom dijelu autobiografije, nazvane Proljeće i Zima, Mani pisala o svojim ljubavima i ljubavnicima, u nastavku nazvanom Jesen i Ljeto piše o bolesti malodobne kćerke Ane i borbi za život djeteta koja završava tragičnim ishodom, rapsadom obitelji, psihičkim slomom i nastojanjem da se izvuče iz teške depresije. U dijelu nazvanom Ljeto piše o svojim kazališnim iskustvima, o danima u kazalištima u kojima je bila ravnateljica, o odnosu s glumcima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ova vremena kada je ljubav zaboravljen pojam, mnogi postavljaju pitanje je li staromodno ili čak glupo pisati o ljubavi. Čini mi se da je ljubav najugroženija pojava u današnjem svijetu", kaže naša teatrologinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo