Sjećanje na Andru Račića

Prije više od godinu dana glazbenu je scenu iznenadila i rastužila vijest o preranoj smrti redatelja video spotova Andre Račića, koji je preminuo u 32. godini života.

4.4.2014.
19:11
VOYO logo

Surađivao je s brojnim glazbenicima i diskografskim kućama pa su iza njega ostali spotovi za imena kao što su Neno Belan, Zoran Predin, Leteći odred, Đani Stipaničev, Kristijan Rahimovski, Buđenje, klapa Kampanel, Marko Tolja, Hari Rončević, Jasmin Stavros, Songkillers, Teška industrija, Ella Dvornik, Zinedin Zidan, Goribor, ignor, Prva Liga, Dinko Janković, Nosači zvuka, In-The-Go, Hi Fju i mnogi drugi.

Kako bi zajednički obilježili uspomenu na njega, njegovi prijatelji pozivaju sve koji su ga voljeli i cijenili njegov rad na druženje u kojem će ga se prisjetiti, sljedećim pismom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlo je više od godinu dana od njegove prerane smrti. Za života u Zagrebu mnogim je ljudima s kojima je surađivao postao prijatelj. Njegov snimateljski trud i redateljski talent mnogim su pjesmama u video spotovima dali novu kvalitetu. Televizijske emisije koje su ostale iza njega svjedoci su njegove goleme energije i strasne predanosti svom poslu. Kao fotograf nalazio je detalje koji su slavili ljepotu života u malim stvarima, svakodnevnim čudima koja drugi nisu primjećivali.

Mnoge je glazbenike i ljude iz javnog život kroz svoj objektiv pokazao na nov i drukčiji način. Na svom je kratkom putu mnogo ljudi dotaknuo svojim radom i osobnošću. Mnogima nedostaje danas, i nedostajat će nam još dugo. Pozivamo sve koji to osjećaju da nam se pridruže u sjećanju na Andru, u utorak 8. travnja od 20:00 u klubu Katran (Zagreb).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zavrtjet ćemo neke njegove spotove i emisije, slušat ćemo nešto od glazbe koju je volio, podijelit ćemo lijepe stvari koje ne želimo zaboraviti o njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo