Blondie dolazi na Špancirfest

Kultni njujorški bend Blondie u Varaždinu će predstaviti novi dvostruki album, izdan u svibnju.

18.8.2014.
12:49
VOYO logo

Turistička zajednica grada Varaždina, organizator Špancirfesta, objavila je na internetskim stranicama koncertni program 16. festivala dobrih emocija koji će se od 22. do 31. kolovoza održati u Varaždinu, a među izvođačima je i Blondie s Debbie Harry. Organizatori ističu da će biti koncerata za sve naraštaje i za svačiji ukus, a objavljen je raspored za najveću pozornicu, onu podno zidina Staroga grada.

Prvi koncert na toj pozornici na programu je drugog dana Špancirfesta, u subotu, 23. kolovoza, kada će nastupiti slovenski Laibach i Siddartha. Sljedećeg dana nastupaju 2Cellos i Urban&4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak, 25. kolovoza nastupit će zagrebački Malehookers i kultni sastav iz New Yorka Blondie s Debbie Harry. Blondie će u Varaždinu predstaviti novi dvostruki album, izdan u svibnju.

Nakon toga na pozornici kod Staroga grada u petak, 29. kolovoza, nastupit će Kiril Džajkovski te londonski Stereo MC's. Sljedeći dan koncert će održati hrvatski izvođači - turbofolk-punk band Brkovi, Kawasaki 3P i Punčke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadnji dan Špancirfesta rezerviran je za koncert Parnog valjka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo