subota, 23.05.2015.

Potraga za automZamjenica ministra digla lažnu uzbunu u policiji

Zamjenica ministra digla lažnu uzbunu u policiji

Zamjenica ministra pravosuđa u nedjelju je digla lažnu uzbunu u zagrebačkoj policiji. Nazvala je kukajući kako joj je ukraden auto u kojem su bile njene osobne stvari. Kada su policajci već bili u opširnoj potrazi, dogodio se veliki obrat!

"Ukrali su mi auto, molim vas, probajte nešto učiniti, unutra su mi osobne stvari", govorila je očajna žena koja je u nedjelju nazvala dežurnog službenika Policijske uprave zagrebačke. Kada se saznalo da je nesretna žena zamjenica ministra pravosuđa Sandra Artuković-Kunšt, prijava je iskočila iz rutinske kolotečine. Artuković-Kunšt policiji je rekla kako je 12 godina star Mercedes A klase ostavila na parkiralištu blizu svog doma te da ga po njenom povratku ondje više nije bilo.

Zaboravila gdje je parkirala


Policija je krenula u opširnu potragu. Opis auta je proslijeđen svim ophodnjama koje su gotovo dva sata češljale ulice, parkirališta i garaže. I dok su oni tragali, dogodio se obrat. Ministrova zamjenica ponovno je nazvala i izvijestila policiju da se sjetila da je auto parkirala na drugom mjestu. Uljudno se ispričala i rekla da zbog silnih obveza jednostavno ne zna “gdje joj je glava”.

"Ma cijela je gungula trajala svega 45 minuta. Vozila sam djecu na sportske aktivnosti i zaboravila sam da sam auto parkirala dvije ulice dalje. Jako mi je bilo neugodno kad sam shvatila da sam podigla lažnu uzbunu", prokomentirala je za Jutarnji list.

Danas.hr
11.09.2012.
  • još vijesti
  • Zamjenica ministra digla lažnu uzbunu u policiji

web preporuke

Komentari

web preporuke