utorak, 26.05.2015.

Prvi kandidat u DIP-uVIDEO: Bandić potpise dao u sanducima s jabukama

U ime predsjedničkog kandidata Milana Bandića Državnom izbornom povjerenstvu oko 60 tisuća potpisa građana predala je njegova kći Anamarija.

VIDEO: Bandić potpise dao u sanducima s jabukama

Potpisi za predsjedničku kandidaturu Milana Bandića prvi su koji su stigli u zgradu Sabora u Državno izborno povjerenstvo, a doneseni su desetak sanduka s jabukama.

Nakon što je predao kandidaturu, Banić je izjavio da je u šest dana skupio 60 tisuća potpisa građana.

Odluku da danas preda kandidaturu njegov stožer donio je u četvrtak, kako bi u subotu mogao krenuti na predsjedničku turneju, koja počinje u Iloku, a završit će, kako je rekao, 23. prosinca na Trgu bana Josipa Jelačića koncertom Prljavog kazališta.Bandić je opovrgnuo medijske natpise da će na promidžbu potrošiti 20 milijuna kuna. Kampanja će Bandića, tvrdi on, stajati upola manje nego njegovog najbližeg konkurenta. Po njegovoj slobodnoj procjeni, ispalo je da će to biti oko sedam milijuna kuna.

Na novinarsko pitanje tko mu financira kampanju, odgovorio je: "Moji donatori su hrvatski građani."

Bandić je poručio da se nije kandidirao da postane "nešto", jer to već je, te da s istim žarom "16 sati dnevno orati u središtu hrvatskih problema, a ne samo zagrebačkih, kao dosad".

Odgovarajući na pitanje novinara može li novi ministar Đuro Popijač riješi velike gospodarske probleme, Bandić je bio tajnovit. Najavio je da će par dana prije završetaka kampanje povući potez, "koji neće povući niti jedan kandidat", a koji će biti spasonosan za Hrvatsku.


Prethodni članci:


Bandić će spiskati 20 milijuna kuna (13.11.2009.)
'Sve jabuke su moje i ja sam ih pobrao' (13.11.2009.)
Bandić biračima dijeli vlastiti energetski napitak (12.11.2009.)
'Potpišite za Bandića pa će biti posla' (12.11.2009.)
Bandić: Nemam ništa osim zaklade za moždani udar! (11.11.2009.)

Ivana Barać
13.11.2009.
  • još vijesti
  • VIDEO: Bandić potpise dao u sanducima s jabukama

web preporuke

Komentari

web preporuke