subota, 30.05.2015.

Putevima bjeguncaSanader s dvije crne torbe ušetao u luksuzni hotel

Sanader s dvije crne torbe ušetao u luksuzni hotel

Jedan austrijski taksist otkrio je kako je odbjegli bivši premijer proveo nekoliko sati. Nije imao pojma koga vozi, ali je dobro upamtio kako je sa sobom Ivo Sanader imao dvije manje crne torbe te zatražio da glazba svira glasnije.

"Cijelo je vrijeme razgovarao na mobitel, i to, koliko sam uspio čuti, na nekoliko jezika. Nije mi rekao kamo idemo, odnosno samo me uputio da vozim u smjeru Salzburga. Tek kada sam u petak upalio televizor i vidio da je njegovo uhićenje udarna vijest, shvatio sam da sam vozio Ivu Sanadera", ispričao je novinaru Večernjeg lista Alfred Painschab, 50-godišnji taksist iz austrijskog sela Radentheina te tako otkrio do sada nepoznate detalje posljednjeg Sanaderovog dana na slobodi.

Sanader je prošlog četvrtka odsjeo u hotelu s pet zvjezdica u selu Bad Kleinkirchhem. Zaposlenica hotela rekla je Večernjem kako je Sanader u hotel došao u pet sati. Popio je piće dobrodošlice te odmah otišao u svoju sobu. Tada još nisu znali da je u Hrvatskoj počela potraga za njim. Dva sata od dolaska je došao na recepciju te kazao kako odlazi. Platio je gotovinom te otišao.

Više o temi: Ivo Sanader

Vezani članci:


Mirjana potajice ušetala u zatvor kako bi vidjela muža (17.12.2010.)
Odluka je pala: Sanader će Božić provesti u zatvoru (16.12.2010.)
Sanaderova punica: Mirjana je ljuta! (12.12.2010.)
Sanadera će braniti odvjetnik Goran Suić (16.12.2010.)

Danas.hr
18.12.2010.
  • još vijesti
  • Sanader s dvije crne torbe ušetao u luksuzni hotel

web preporuke

Komentari

web preporuke