petak, 29.05.2015.

Hrvoje Vojković:'Kosor trača da me izbacuju iz Croatia osiguranja!'

'Kosor trača da me izbacuju iz Croatia osiguranja!'

Sa sjednice Vlade sa čelnicima parlamentarnih stranaka procurilo je da se živahno raspravlja o izbacivanju Hrvoja Vojkovića iz Croatia osiguranja zbog afere s leasingom.

"Neću vam reći ništa, ne znam ništa, osim da je to trač, za kojeg morate pitati kolegu Darinka Kosora. Upravo sam sad s njim i to su neosnovane spekulacije", poručio je telefonskim putem dugogodišnji šef Uprave državne osiguravajuće tvrtke Hrvoje Vojković.

Međutim, novi šef HSLS-a Darinko Kosor nije htio ni potvrditi ni demantirati je li pokrenuo ovaj trač, prema kojemu je on od svoje sestrične premijerke Jadranke Kosor zatražio da smijeni Vojkovića.

Podsjetimo, zahvaljujući mutnim poslovima bivše uprave i njenim čelnicima Krešimirom Dretarom i Tomislavom Kraljem Državno odvjetništvo istražuje je li Croatia osiguranje oštećeno za više od 17 milijuna kuna. Za kriminal ih optužuje sadašnja uprava, a milijunske prijevare s automobilima koji su plaćeni i nikada nisu isporučeni navodno su izvele auto-kuće Auto Pupek i Conforta.

Prethodni članci:


'Hrvoje Vojković mi je prijetio!' (23.12.2009.)

Croatia leasingu nedostaje 17 milijuna kuna (17.12.2009.)


A.B.
21.01.2010.
  • još vijesti
  • 'Kosor trača da me izbacuju iz Croatia osiguranja!'

web preporuke

Komentari

web preporuke