četvrtak, 28.05.2015.

Pukla ljubavKerum se razvodi zbog trudne ljubavnice

Splitski gradonačelnik izjavio je na TV Dalmaciji kako je već pet godina u vezi s dvostruko mlađom te da ona sada čeka dijete, zbog čega se rastaje od supruge.

Kerum se razvodi zbog trudne ljubavnice

Željko Kerum je već 19 godina u braku sa suprugom Ankicom, a razvodi se zbog dvostruko mlađe Splićanke Fani Horvat.

Splitski gradonačelnik tu je vijest objavio tijekom nastupa na njegovoj TV Dalmaciji, a potvrdio je i da s ljubavnicom očekuje dijete.

  • Kerum i njegova dvostruko mlađa ljubavnica

Rekao je i da mu je žao što mora iskoristiti televiziju za svoju privatnu stvar, ali tvrdi da ne može drugačije.

Ujedno je istaknuo da više ne želi pred medijima govoriti o tome. Živi bili, pa vidjeli.

Fani darivana poslovnim prostorima, stanovima i gliserom


Gradonačelnik Splita u svom 'trenutku istine' je potvrdio glasine koje se već godinama šire Splitom. Tijekom predizborne kampanje govorilo da on zapravo uopće više ne živi sa samozatajnom suprugom Ankicom, s kojom ima dvoje djece. Tada se šuškalo da je ljubavnici kupio stan, navodno na splitskom predjelu Split 3.

Odavno se poluglasno pričalo da je Kerum praktički živio s Fani Horvat u stanu koji ima u svom prodajnom centru Joker.

Fani Horvat je 24-godišnja studentica menadžmenta, navodno na Zagrebačkoj školi za menadžment koju pohađa i Kerumova kći Neva. Osnivačica je tvrtke Bulga, registrirane za djelatnosti u rasponu od trgovine nekretninama, preko cestovnog prijevoza do proizvodnje odjeće. Fani Horvat vlasnica je jednog od dućana s cipelama u Kerumovom prodajnom centru Joker.

Prema saznanjima Slobodne Dalmacije ima još dvije prodavaonice istog imena i asortimana, jedan je u Marulićevoj ulici u centru Splita, a drugi u Zagrebu u Ilici, blizu Uspinjače.

Fani Horvat je 2003. maturirala u splitskoj 1. gimnaziji, a oni koji je bolje ili lošije poznaju tvrde da joj je Kerum dosad u više navrata kupovao skupe poklone poput automobila i poslovnih prostora – dva u Splitu i jedan u Zagrebu – te stanove u Zagrebu i Splitu.

Prema nekim informacijama, u marini hotela Lav ima i gliser.

Splitom su kružile priče i o Kerumovim kraćim ljubavnim izletima. Najviše se pričalo o vezi s kantautoricom Alkom Vujicom, navodno su neko vrijeme zajedno i živjeli.

Net.hr
19.10.2009.
  • još vijesti
  • Kerum se razvodi zbog trudne ljubavnice

web preporuke

Komentari

web preporuke