srijeda, 27.05.2015.

A Bandić?!Kerum: Sanader bi bio idealan predsjednik

Kerum: Sanader bi bio idealan predsjednik

Kolegu i prijatelja Bandića Kerum je pozvao da ne osniva novu stranku, već da se učlani u njegovu, a idealni hrvatski predsjednik, uvjeren je 'milijardu posto', bio bi Ivo Sanader. Najavio je prodaju svojih trgovina.

Splitski gradonačelnik Željko Kerum pisanje o njegovom privatnom životu doživljava kao napad protivnika, koji su, kako kaže, shvatili da imaju jakog protivnika pored sebe te da su svjesni da je u čitavoj priči sam.

'Ne želim Srbina za zeta'
"Ne želim Srbina za zeta, ali nemam apsolutno ništa protiv Srba. Što je tu čudno?! Meni je bitno da se poštujemo. Čist račun duga ljubav", ponovio je Kerum svoj stav.
"Krenuli su na mene, htjeli su mi podmetnuti svakakve protuzakonite radnje, željeli su me na političkoj i poduzetničkoj sceni sabotirati... Kad su shvatili da ne mogu na taj način, okrenuli su se mom privatnom životu gdje sam najtanji. Ne znaju što rade. Nemaju me preko čega diskreditirati pa idu na najprljaviji i najružniji način. Ugroženi su, smetam im jer sam zauzeo snažnu poziciju na političkoj sceni i idem dalje", izjavio je kontroverzni splitski poduzetnik u intervjuu kojeg je dao Slobodnoj Dalmaciji.

Medijima je Kerum poručio da mu ne smeta što pišu da je primitivan, ali da mu ne diraju privatni život. Protivnicima je pak poručio "da mogu biti sigurni da ga nikada podmetanjima neće odvesti na Bilice , bez obzira što će narediti da se piše po novinama".

Kerum je otkrio da planira prodati sve svoje trgovine, i to najvjerojatnije Narodnom trgovačkom lancu (NTL), da će se u budućnosti njegova tvrtka baviti samo "turizmom, ugostiteljstvom i konzalting uslugama".

Još jednom je potvrdio da podržava svog kolegu i prijatelja zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, a ponudio mu je pomoć u završnici kampanje, za koju smatra da je loše vođena.

"Njegov problem jest da bi svi htjeli biti nezavisni poput Keruma, a ne razumije da su ih, za razliku od mene, stvorile snažne političke stranke. Bandić ovisi o idućih osam dana i ljudima kojima će se okružiti. Ja sam uspio, kako u politici, tako i u biznisu, jer znam izabrati ljude", otkrio je Kerum ključ svog uspjeha.

Sanader čist, a afere problem HDZ-a


Iako je ne tako davno i sam osnovao političku stranku, Kerum smatra da je Bandićeva ideja o novoj stranci glupa, jer su "građani razočarani u političke stranke". Pozvao ga je da se učlani u njegovu Hrvatsku građansku stranku.

Prvi čovjek Splita uvjeren je "milijardu posto" da bi Ivo Sanader bio idealan predsjednik Hrvatske, te smatra da se niti jedan sadašnji kandidat ne može uspoređivati s njim.

"Vidi se da je čovjek od formata. Kompletna osoba kakva bi trebala prezentirati Hrvatsku u svijetu", rekao je Kerum, u čijim očima je bivši premijer čist kao suza, a brojne afere "problem su
cijelog HDZ-a".

Prethodni članci:

Kao Boga vas molim, ne ugrožavajte život Fani i bebi (30.12.2009.)
Bandićeva stranka u savezu s Kerumom i Glavašem (30.12.2009.)
Kerum želi pomoći Bandiću: Mora 'dobro zapeti' (28.12.2009.)

Net.hr
01.01.2010.
  • još vijesti
  • Kerum: Sanader bi bio idealan predsjednik

web preporuke

  • preporucamo.comNovo: usporedba mobitela

    Novo: usporedba mobitela

Komentari

web preporuke

  • preporucamo.comNovo: usporedba mobitela

    Novo: usporedba mobitela