srijeda, 27.05.2015.

Vjernici zabrinutiFra Zvjezdan Linić završio u bolnici zbog ciste na mozgu

Fra Zvjezdan Linić završio u bolnici zbog ciste na mozgu

Fra Zvjezdan Linić koji se nalazi u bolnici zbog ciste na mozgu na Facebook stranici Tabora gdje drži seminare duhovne obnove dobio je niz poruka i molitvi od brojnih vjernika koji uistinu mnogo drže do ovog svećenika i njegovog načina ophođenja s njima.

"Bože, molimo te ozdravi ga jer nam još treba...", poručila je Nada.

"Dragi naš fra Zvjezdane, primite blagoslov sjedinjenih srca Isusa i Marije i mi ćemo u našoj molitvenoj zajednici u Osijeku i Višnjevcu moliti za Vaše ozdravljenje, svake subote u pet sati bit ćete u našim molitvama!", napisala je Zvjezdana.

"Za kolike je molio i kolikima pomogao...sad smo mi na redu da se zajedničkim snagama molimo za njega i njegovo ozdravljenje...Bože budi uz njega", napisala je Adrijana.

Na službenoj Facebook stranici Tabora zahvalili su svim ljudima koji su dali potporu ozdravljenju fra Linića.

"Dragi prijatelji, jučerašnje pretrage u bolnici su pokazale da pater Zvjezdan ima cistu na mozgu koja se mora odstraniti.
Pater je sad dobro i čeka operaciju koja će biti vjerojatno sljedeći tjedan, ali ne znamo točno kada. Pater zahvaljuje na svim porukama, mail-ovima, pozivima ( na koje trenutno ne stigne odgovoriti te moli za razumijevanje ), a najviše zahvaljuje na molitvama. Sve vas radosno pozdravlja i blagoslivlja."

M.I.Š.
08.03.2013.
 • još vijesti
 • Fra Zvjezdan Linić završio u bolnici zbog ciste na mozgu

web preporuke

 • roditelji.hrKritiziranje

  Kritiziranje
 • preporucamo.comNovo: usporedba mobitela

  Novo: usporedba mobitela

Komentari

web preporuke

 • roditelji.hrKritiziranje

  Kritiziranje
 • preporucamo.comNovo: usporedba mobitela

  Novo: usporedba mobitela