razočarani situacijom / Živi zid na Facebooku brani Sinčića: 'Bitno je da se pljuje po najboljem hrvatskom zastupniku'

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Bivši član Živog zida Siniša Gabrić ranije je izjavio kako Sinčića, Palfi i Pernara "treba suspendirati dok se ne provede policijski postupak i sud kaže što o svemu misli''

13.5.2016.
16:10
Borna Filic/PIXSELL
VOYO logo

Iz stranke Živi zid u petak su putem svoje službene Facebook stranice reagirali na medijske istupe bivših članova Živog zida, koji su kritizirali Ivana Vilibora Sinčića, Vladimiru Palfi i Ivana Pernara.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjetimo se svibnja prošle godine. Dotad je Živi zid na anketama imao 13.9%, a onda smo odjednom pali na ispod 8%. Upravo su tada pustili priče o onom famoznom Sinčićevom vozaču, kojeg su mediji iskoristili i ispljunuli, o "skupom Jaguaru" koji se raspadao i u koji je Ivan sjeo dva puta. Svi su tada pisali o velikom raskolu u Živom zidu, radi jednog čovjeka.

Svibanj ove godine, ista priča. Na anketama rastemo, postajemo opasna konkurencija, i sad se iz pepela izvlače izbačeni članovi stranke, jedan koji je tukao kolege iz stranke, Siniša Gabrić (za što postoje dokazi i svjedoci) i drugi koji falsificira dokumente i koji je nabio stranci enormne troškove da bi razvijao vlastiti biznis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali medijima to nije bitno. Bitno da se pljuje po Sinčiću, najboljem zastupniku kojeg je Hrvatska ikad imala. Prozirno, doživljeno i proživljeno", piše u objavi. 

Bivši član Živog zida Siniša Gabrić ranije je izjavio kako Sinčića, Palfi i Pernara "treba suspendirati dok se ne provede policijski postupak i sud kaže što o svemu misli. Ako sud kaže da ju činjene nezakonitosti onda im ne treba biti mjesta u Živom zidu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo