FERRARI VS. PEUGEOT / Žestok obračun lice u lice nakon seks skandala: Puljak tvrdi da jedan odjevni predmet puno govori o Kerumu: 'Jalan si'

Image
Foto: Pixsell

Puljak pak kaže kako se ovo ne može nazivati seks aferom ili seks skandalom jer seksa nije bilo

14.6.2022.
21:29
Pixsell
VOYO logo

Već nekoliko dana medijima se provlači tema seks skandala u Splitu u kojemu su glavni akteri Bojan Ivošević i Luka Baričić. Dana 26. lipnja održavaju se novi izbori u Splitu gdje se bira nova vlast, a završnica splitskih kampanja svedena je na pitanje seksa.

I dok mnogi tvrde kako Ivošević govori neistinu, Ivica Puljak ističe: "On nije rekao ništa novo, to je isti medij koji je to objavio. Tipa da Barišić nije nudio posao", rekao je za Dnevnik Nove TV i pritom dodao kako je posljednja poruka bila da je on nezainteresiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ISCURILE NOVE PORUKE /

Ivošević je ipak nagovarao maloljetnicu da dođe u Split? 'Izgleda da si dovoljno stara i da možemo što hoćemo'

Image
ISCURILE NOVE PORUKE /

Ivošević je ipak nagovarao maloljetnicu da dođe u Split? 'Izgleda da si dovoljno stara i da možemo što hoćemo'

Puljak: 'Oni nas seksaju u zdrav razum već 30 godina'

Željko Kerum mu je uzvratio i rekao kako se on pokušava izvaditi iz svega. "Bio je do unazad 60 dana ugledni znanstvenik i gradonačelnik, a 26. lipnja će biti neugledni znanstvenik. Kad čovjek kaže da je nasjeo na priču, znači da je potkapacitiran", kaže Kerum.

Puljak pak kaže kako se ovo ne može nazivati seks aferom ili seks skandalom jer seksa nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni nas seksaju u zdrav razum već 30 godina", odgovorio je Puljak i rekao da je bila fiktivna ljubavnica i Bože Petrova, ali da njih to "ne zanima".

"Mislite da privatni život mora biti prikazan cijeloj Hrvatskoj? Medij je napravio kazneno djelo. Koji je to opći interes?", pita se Puljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ima znak Ferrarija na kravati!'

Kerum mu je rekao kako "ozbiljan i pristojan čovjek to ne govori."

"Zbog njegovih bolesnih ambicija je potukao Vicu Mihanovića i dao je ostavku. Sam je kriv što si je napravio tu situaciju", kazao je Kerum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puljak kaže da je Baričiću dopušteno da bude naivan. Kerum je pak kazao kako je Split siguran grad i da je to ružna poruka o gradu. "To je loše. Puljak i njegovi ljudi su toliko zla napravili, uništili su firme i ne znam kako mogu šetati po gradu?", kazao je Kerum.

Puljak je zatim rekao Kerumu da je najveća sramota ostati dužan, a Kerumove firme su ostale dužne hotelu Marjan i drugim firmama. "Ima znak Ferrarija na kravati", uočio je Puljak i dodao da se radi o prikazu "razbacivanja novca dok je dužan drugima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kerum je rekao da vozi Ferrari, a da Puljak ima Peugeot pa je jalan.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo